Arama sonuçları: *

• Users: ACE Veen
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Bilgisayar toplama konusunda çok iyi değilim yardım edermisiniz bütçe: max:65k

tamamdır vatanpcden toplarmısınız lütfen
  2. A

amd ekran kartı alırsam üzülürmüyüm

NVIDIA Varken AMD Alma
  3. A

vatan pcden toplarsanız daha iyi olur evimin yanında varda gidip bakıcam sisteme
  4. A

teşekkürler fakat 65k yazdım diye 65k olmasın yani performans konusundan çok iyi olsun fiyatta 50-65k arası olsun
  5. A

zaten o sisteme 65k vermicem bütçe maximum 65k ve anakart sıvı soğutma ssd harddisk kasa monitör ve kulaklık alıcam o sisteme 65k vermicemö 1680428611 teşekkür ederim hocam
  6. A

Python İnvalid Syntax Hatası

python konsolunda python3 x.py diye kod çalıştıramazsın terminalden çalıştırman lazım
  7. A

Başlıktada belirttiğim gibi yardım ederseniz sevinirim aklımda bişey var fakat danışmak istedim RTX 3070 İ9 11900k 32GB Ram (GSKİLL 16x2) 1TB Okuma Yazma Hızı 7000mb gibisinden
Geri