Arama sonuçları: *

• Users: exon
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Samsung galaxy watch 7 iphone ile uyumlu hale getirme

samsung galaxy watch 7 iphone 11 ile uyumlu değil ne mesaj bildirimi nede arama hiçbirşey yapamıyorum merge diye uygulama kurdum o bile iş görmedi ücret istedi
  2. E

SKODA OCTAVİA 2019 OPTİMAL PAKET MULTİMEDYA ANDROİD AUTO 2021 ÖNCE SORUNU

kardeşim bende problemi biliyorum diyorumki nasıl çözerim diyorum kablosuz çeviriciler var onlar üzerinden olurmu
  3. E

SKODA OCTAVİA 2019 OPTİMAL PAKET MULTİMEDYA ANDROİD AUTO 2021 ÖNCE SORUNU

Aracımda android auto var ancak smartlink üzerinden açılıyor ve ben buna bağlanmak istediğimde olmuyor sadece bluetooth üzerinden bağlanabiliyor telefondan kontrol ettiğimde ise 2021 ve sonraki modeller için kullanılır diyor ben bunu kullanmak istiyorum ancak kullanamıyorum.
  4. E

Skoda octavia 2019 model sisli

Bende skoda octavia 2019 mode optimal pket aracim var ancak sislileri yaktigimda arkada 1 adet yaniyor belki diyebilirsiniz geri vites iki adet yaniyor sisli en altta yaiyor diger tarafta ise yanmiyor sisli ampul var test ettik yaniyor nedeni nedir sizce
  5. E

2019 model SKODA OCTAVIA OPTIMAL multimedya

arabayı yeni aldım ve biraz bu konuda cahilim arabayı ilk aldığımda multimedyasında saat işareti çıkıyordu şimdi ise çıkmıyor en son nerde bıraktıysam onu açıyor nasıl oluyor nasıl yapabilirim ve multimedyada carplay kullanmak istiyorum ancak smartlink aktivasyonu gerekliymiş nasıl yapabilirim...
  6. E

Windows 11 WhatsApp Uygulaması Beklenmeyen Hata

sorunu halledebildim arkadaşlar sadece whatsappta kişi dahil mesajların bazılarını silmek ve sorun ortadan kalkıyor
  7. E

Bildiğiniz güzel hikayeli oyun varmı

aksiyonlu maceralı çatışmalı hikaye oyunları önerebilen olabilirmi
  8. E

Windows 11 WhatsApp Uygulaması Beklenmeyen Hata

"Son mesajlar indiriliyor..." kısmında hiçbir şey yüklemeden bir süre kalıp bu hatayı veriyor ve silip yüklememe rağmen düzelmiyor. (Chrome'da WhatsApp Web çalışıyor sadece uygulamada hata var.)
  9. E

akü nekadar süre çalışır

modem 12v 1 a ve 12 volt kanalından almayı düşünüyorum ampuller ise 20w 12 volt değil onun için inverter kullanacağım 1716040674 gpon değil normal 300 Mbps modem
  10. E

akü nekadar süre çalışır

12 V 60 Ah aküye evdeki 3 ampul ve modem bağlasam nekadar süre götürür
  11. E

windows 11 valorant açılmıyor

asus fx504 gd dizüstü
  12. E

windows 11 valorant açılmıyor

Valorantta devamlı hata veriyor ve internetten araştırdığımda Secure Boot açmam gerektiği yazıyor nekadar uğraşsamda açılmıyor büssürü ayar denedim ancak olmuyor
  13. E

HDMI SÜRÜM ÖĞRENME SORUNU

İyi günler arkadaşlar, dizüstü bilgisayarım için monitör almayı düşünüyorum ancak dp olmadığı için görüntüyü hdmi ile vereceğim. Bilgisayarımdaki Hdmi portunun hangi hdmi sürümünü desteklediğini nerden ve nasıl öğrenebilirim? Bilgisayar modelim ise ASUS TUF Gaming FX504GD 60HZ EKRAN
Geri