Arama sonuçları: *

• Users: MR_Fitoz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MR_Fitoz

Xbox uygulaması tepki vermiyor

ben onu yaptım olmadı
  2. MR_Fitoz

Xbox uygulaması tepki vermiyor

Merhaba Xbox uyuglaması birkaç gündür tepki vermiyor hep böyle oluyor yeniden başlatınca da düzel miyor.
  3. MR_Fitoz

sea of thieves eror yardım

youtubede bulamadım
  4. MR_Fitoz

sea of thieves eror yardım

merhabalar oyunu oynarken oyun bi anda kapandı ondan sonra açtığımda bu hatayla karşılaştım evete basınca bekletiyor oyunu xbox game pass ten yüklemiştim verdiği linkte steam için olanı gösteriyor yardımcı olursanız sevinirim.
  5. MR_Fitoz

Ea games hata yardım

merhaba ben need for speed Most Wanted aldım fakat EA games hesabım yok hesap açmaya çılışıyom fakat bu hatayı veriyo nasıl düzelte bilirim
  6. MR_Fitoz

yardım System32 alakalı

C:\Windows\System32 bunları silersem bişey olurmu olursa ne olur yardım ederseniz sevinirim
  7. MR_Fitoz

Yardım İşlemci, bilgisayar kapalıyken çalışıyor

DENEDİM OLMADI
  8. MR_Fitoz

Yardım İşlemci, bilgisayar kapalıyken çalışıyor

Laptop bi 3 gün önce iyiş oldu evden gitiim akşam eve geldim laptop u kapattım ama her a.tığımda günlerdir açık olduğu gözüküyo yardım edin
  9. MR_Fitoz

Cs go da no user log

merhaba cs go da rekabetçi atarken bunla karşılaştım nasıl kapata biliriim bunu
  10. MR_Fitoz

Discord Nitro Bedava Yolluyamıyorum

11. MR_Fitoz

Discord Nitro Bedava Yolluyamıyorum

Dün discordun doğum günüydü, nitrosu olan kişilere 2 haftalık 3 nitro geldi. Yani nitrosu olan birisi varsa 3 kişiye nitro hediye edebilir. Nitrosu olan arkadaşınızdan 2 haftalik nitro istiyebilirsiniz.
  12. MR_Fitoz

msi afterburner fan ayarı

Merhaba msi afterburner yükledim ama laptop umunda fan ayarı yapılmıyo yardımçı olursanın sevinirim
  13. MR_Fitoz

Öneri laptopuma ssd alcam ne önerirsiniz laptop um asus x556u f/p

laptopa bişey olmaz demi ?
  14. MR_Fitoz

Öneri laptopuma ssd alcam ne önerirsiniz laptop um asus x556u f/p

Merhaba ben laptopuma eskiden ssd takmıştı ama ssd artık yetmiyo ssd alcam param 1k aşmasını istemiyorum
  15. MR_Fitoz

Steam de nasıl para birimi değişr

nasıl oluyor onu söyle
  16. MR_Fitoz

Steam de nasıl para birimi değişr

Merhaba steam de pazarda dolaşıyodm rus rublesi daha ucuz olacağını düşündüm oyuzden değiştirmek istiyorum değişmiyosa yeni hesap açmak zorundamıyım
  17. MR_Fitoz

valorant kalıcı ban

Valorant DC yaz googleye çıkıo
  18. MR_Fitoz

valorant kalıcı ban

DC serverinden ticet aç yada deseğe mesaj yaz
Geri