Arama sonuçları: *

• Users: Feoyez
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Feoyez

Resident Evil Oyunu Açılmıyor

Steamden resident evil 0 oyununa girmeye çalışıyorum bu ekran çıkıyor ve kapanıyor nasıl giricem oyuna?
  2. Feoyez

380hz ile 610hz arasında bariz fark var mı?

Allah daha çok kazandırsın abi 1755106555 yetersiz kesinlikle bulmuyorum zaten alalı 5-6 ay mı ne oldu. Sadece 610hz monitör çıktığını yeni gördüğüm için sormak istedim fark var mı diye.
  3. Feoyez

zowie 600hz, asus 610hz den daha mı iyi abi
  4. Feoyez

abi sen ne iş yapıyon sistemin fena iyi he
  5. Feoyez

tn panel çok mu kötü görünüyor mesela video izliyorum renkler çok mu kötü? hiç tn panelde kullanmadım sadece va vs ips panel kullandım şu ana kadar
  6. Feoyez

ben hiç hayatımda 2k-4k panel monitör kullanmadım :D fhd çok iyi geliyor gözüme ips panel
  7. Feoyez

siz de alacaksınız heralde duran emmi :D
  8. Feoyez

şu an 380hz monitör kullanıyorum. İleride sanırım 610hz bir monitör çıkacak. Fiyatından bağımsız bir şekilde soruyorum. 380den 610hz e geçsem farkı hisseder miyim? sistemimimde minimum 600fps verdiğini varsayarsak? 610hz asus'un monitörü tn panel. Bende ki 380hz olan model ips panel. 610hz iyi...
  9. Feoyez

Valorant obs siyah ekran veriyor

Bu hata bir anda meydana geldi bende anlamadım. Normal bir şekilde obs de oyun yakalamadan valorantı seçip valoranta girmiştim ve valorant crash veriyordu sürekli. Çoğu şeyi denedim opengl seçmek gibi yönetici çalıştırmak oyunu tam ekran pencereli ayarlamak gibi. Ama sürekli siyah ekran veriyor...
  10. Feoyez

Sizce bu kamera iyi mi?

https://www.trendyol.com/elgato/facecam-mk-2-1080p60-full-hd-web-cam-p-826012727?boutiqueId=61&merchantId=124009
  11. Feoyez

Kick de widget url nasıl değiştirilir?

botrix sitesinde widget url diye bir şey var bu urlyi değiştirebiliyor muyuz?
  12. Feoyez

Youtube kanalımda ki videolarım da hype kısmı yok

insanlar oy verince videoların daha üste çıkıyor yani daha hızlı kanalın büyüyor. Fakat benim kanalımda böyle bir ibare yok
  13. Feoyez

Youtube kanalımda ki videolarım da hype kısmı yok

Başka insanların videolarına giriyorum hype verme yeri oluyor fakat benim kanalımda ki videolarda böyle bir yer yok. Nasıl açabilirim bilen var mı
  14. Feoyez

Laptoba hz oc yaptım ekran gelmiyor

Bios açılmıyor f2 ye basılı tutuyorum olmuyo
  15. Feoyez

Laptoba hz oc yaptım ekran gelmiyor

Siyah ekranda duruyor nasıl geri düzeltebilirim?
  16. Feoyez

Hangi oyuncu koltuğu daha iyi?

https://www.trendyol.com/xdrive/15-li-plus-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-kumas-p-263932799?boutiqueId=61&ctocode=374779842-363311&utm_medium=cpc&utm_source=crmktg_mweb&utm_campaign=criteo_eng_desktop_obj:trx_kpi:vb_buyer-mixed&utm_term=Ev%2B%2526%2BMobilya&utm_id=363311&cto_pld=45w8c9MmAAAQQKA...
  17. Feoyez

Wraith Esports kumaş mouse pad öneri

1800tl bütçem var
  18. Feoyez

Oyuncu kulaklığı tavsiye eder misiniz? (kablosuz)

Bütçem: 2k
  19. Feoyez

Youtube para kazanma sorunu

arkadaşlar ben para kazanmayı açtım ve adsense hesabımı bağladım kanala ancak 2 tane farklı adsense hesabını bağlamaya çalıştım ve hata vermişti. Şimdi düzelttim tekrardan bağlamak için. İlk bağladım adsense hesabını mı bağlamam gerek yine yoksa diğer adsense hesabımı bağlasam olur mu?
  20. Feoyez

Sizce hangi youtube kanalından devam etmeliyim?

5600 abonelik kanalım vardı 430 video vardı fakat ben kazayla kanalı sildim ve kanalı 2 hafta sonra geri alabildim ve izlenmeler baya bi düşmüştü. Toplulukta bir oylama yaptığımda 300 oy geliyordu şimdi ise hiç gelmiyor. Bu 2 haftalık sürede yeni bir kanal açmıştım şuan 750 abone var ve 30 video...
Geri