Arama sonuçları: *

• Users: tufang
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Yardım Video belleği kaynakları aşırı kullanımı sorunu

Ekran kartım Gigabyte 3060 Ti GDDR6X amacım bilgisayarın açılma süresini öğrenmekti fakat böyle hata ve ünlem işaretlerini gördüm zararı var mı bilgisayarıma bilmiyorum ve "video belleği kaynakları aşırı kullanılıyor" ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz?
  2. T

KASA İÇİ FAN ÖNERİSİ?

Merhabalar, Gamebooster bir kasam var ve bu sıcak havalarda sİstemimi 4 fan ile soğutamiyorum.Egzoz fan resmen ateş atıyor.İşlemcimde kule fan mevcut.Kasa için extra güzel soğutan f/p fan önerisi almak istiyorum 2-3-4 ADET yüksek soğutmalı. Sistem:R5 5600- Gigabyte 3060ti -Gigabyte B450m...
  3. T

Bilgisayar Kasa fan önerisi?

Merhabalar, Gamebooster bir kasam var ve bu sıcak havalarda sustemimi 4 fan ile soğutamiyorum.Egzoz fan resmen ateş atıyor.İşlemcimde kule fan mevcut.Kasa için extra güzel soğutan f/p fan önerisi almak istiyorum 2-3 yüksek soğutmalı. Sistem:R5 5600- Gigabyte 3060ti -Gigabyte B450m Kasa...
  4. T

Yardım Gigabyte RTX 3060Tİ GDDR6X EKRAN KARTI FANI TIKIRTI SESİ

teşekkür ediyorum ilginiz için.
  5. T

Hocam kartı İtopya dan aldım ve hani bazı yerlerde garantide kartın soğutma performansında bir sorun olmadığı için değişim yapmadıklarını yazmışlar.
  6. T

EKRAN KARTI 48-49° DE ÇALIŞMAYA BAŞLADIĞI ZAMAN TIKIRTI SESİ GELİYOR.SADECE ÇALIŞMAYA BAŞLADIĞI ZAMAN SES GELİYOR.TIKIRTI SESİ ORTA FANDAN GELİYOR.TÜM SİSTEMİ ALALI YAKLAŞIK 2-3 AY OLDU. NE YAPMALIYIM ? EKRAN KARTI ÇALIŞMA DERECESİNİ DÜŞÜRMELİ VEYA ARTIRMALI MIYIM OC` Yİ BİLMİYORUM ?
  7. T

Yardım R5 5600 + 3060Tİ D6X ISINMA SORUNU

Kasaya sığar mı peki bu önerdiğin soğutucular
  8. T

70-80
  9. T

Gigabyte eagle 3060ti gdrr6x
  10. T

KASA:Gamebooster gb w002b 650w 80+ bronze usb 3.0 mesh argb gaming modeli=hava akışı kötü İşlemcim R5 5600 + 3060ti D6X ve sıcaklık +90 derece görüyorum kasa cam kapalı hali. İşlemcim %80 kullanımlarda.Kasa camı çıkarınca -10 derece düşüyor. Kule tipi olarak ne önerirsiniz? Tek fanlı 4 bakır...
Geri