Arama sonuçları: *

• Users: Dwayne
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Dwayne

Öneri Samsung s25 fe alınır mı

bende o bile yok gider herhalde aldım telefonuda
  2. Dwayne

niye 1776271031 elime bile almam telefonu en kötü bir buçuk gün gitmesi lazım 1776271072 25fe den bahsettim dostum 24den bahsetmedim
  3. Dwayne

s24fe nin üretimi kalmamıştırki nerden bulucam onu bulsamda 2 yıl güncelleme geriden gelecek ömrü çabuk bitecek 1776269118 şarjı nasıl gidiyor ısınma varmı ?
  4. Dwayne

s25 fe alınır mı exynos 2400 biraz kafamı karıştırdı exynosda sısınma sorunu olduğu için 35 civarına bu olmazsa bir telefon önerirseniz sevinirim
  5. Dwayne

Windows kurulu diskte disk hatası

bir şey indirirken oldu
  6. Dwayne

Windows kurulu diskte disk hatası

ss atılmadıgı için gösteremeyecem ama c 0 bayt boş olarak gösteriyor neden olabilir sizce https://hizliresim.com/32hgdin
  7. Dwayne

Yardım Dead Space Remastered Çökme Sorunu

alakası yok oyunda sorun var 1775926108 attıgın siteden bir şey anlamadım 1775926123 kim indirecek onca gbı
  8. Dwayne

Yardım Dead Space Remastered Çökme Sorunu

tam 10. chapter girişinde oyun çöküyor save alıpta ilerleyemiyorumda kilitlendi oyun
  9. Dwayne

FPS oyunları için 900 TL'ye mouse pad önerisi

900 tl vermene gerek yok al 200 300 liralık yeterli faren internetin iyiyse gerisi önemsiz
  10. Dwayne

Öneri Hikayeli oyun önerisi

yeni ya da son zamanlarda çıkmış çok bilinmeyen olsun çünkü çoğunu bitirdim fiyat önemsiz güzel oynamaya değer oyunlar önerirseniz sevinirim
  11. Dwayne

Vjoy çalışmıyor nasıl çözerim

vjoy kurdum çalısmıyor vjoy device 1 is already owned by another feeder diye bir hata var nasıl çözerim
  12. Dwayne

Yardım The crew motorfest görüntü çamur gibi

ayarlar full çözünürlük full her şey tamam ama oyun çamur gibi gözüküyor nasıl düzelir bu sanki gta sanandreas oynuyorum gibi
  13. Dwayne

Öneri G29 2026da alınır mı

bunların direskiyonu değişiyormu ?
  14. Dwayne

fiyat çok uçtu bu seferde o kadar para verecek kadar değerli bir şey olarak görmüyorum direksiyon setini elimde kalmayacak sağlam bir şey olsun fazla feedback olmasada olur feedbackin kralı benim arabada zaten onu hiçbirinin veremeyeceğine eminim elimde kalırmı kalmazmı g29 birde çevirirken...
  15. Dwayne

sıfır alıcam tabi vitesiyle birlikte 1774040696 debriyaj yok bunda viteside 2.el atmışsın ve istanbulda istanbulda değilimki ben
  16. Dwayne

tam tahmin ettiğim gibi o zaman ne öneririsin uyguna 30 35k shifterlı
  17. Dwayne

nedeni ne sana göre benim dediğim sorunlar hala varmı ?
  18. Dwayne

çoğu kişi önermemişti gecikmeli dönmesi anakart yanma sorunları dişli sorunları gibi normalde şahin süren bir adamım elimde kalma ihtimali varmı hantal çeviririm hassas bir ürünmüdür değilmidir kullananlar ya da kullanmış olanlar bir öneri yaparsa sevinirim
Geri