Arama sonuçları: *

• Users: darwin09
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Gamenote H2002P vs Rampage RM-X7

Gamenote H2002P'de genel bir dip ses olduğunu gördüm. 4.5 yıldır Rampage K-27 kullanıyorum 385 gram olmasına rağmen beni rahatsız etmedi. FPS oyunlarını genel olarak oynuyorum. Muhtemelen herkesin önerdiği H2002P'yi görüp yine bu konunun altına Rampage marka alınmaz ve kesinlikle H2002p...
  2. D

İtopya'dan alırken "işleminiz onay alamadı. Lütfen kart bilgilerinizi " hatası

Bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim limit var, Online alışverişlere açık. 2 kartta denedim. Bilgiler doğru %100 eminim. Başlığa sığmadı "işleminiz onay alamadı. Lütfen kart bilgilerinizi kontrol ediniz." 1680966360 Eklemeyi unutmuşum 3D doğrulamayı yaptıktan sonra geliyor.
  3. D

600 Tl'ye kadar 7.1 Kulaklık önerisi

Hocam 300TL olmasın o :D 900Tl kulaklık :D
  4. D

600 Tl'ye kadar 7.1 Kulaklık önerisi

USB girişli olması gerek kasadaki giriş bozuk. Her türlü öneriye açığım mikrofonu idare etse yeter.
  5. D

Sadece USB ile çalışan kulaklık önerisi

Gördüm hocam bu fiyat 1-2 güne gider mi yani
  6. D

Hocam bu kulaklık normalde 1000tl ve şu anda indirimde mi?
  7. D

Bilgisayar kasamın (GB-5180) Kulaklık giriş soketinde sanırsam lehimleri çatladı lehimledim ama düzelmedi garantiye göndermek çok uzun sürecek gibi duruyor. Bu yüzden 3.5mm girişleri olmayan kulaklık önerisine ihtiyacım var 600tl'ye kadar bütçem var sayılabilir.
Geri