Arama sonuçları: *

• Users: spallex
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

1.5 2k bütçeyle ses bombası önerisi

fiyat performans iyi ses veren bir ses bombası lazım önerilerinizi bekliyorum
  2. S

❌İndirim Bitti! MSI RTX 4060 TI Ventus 3X 8G OC Ekran Kartı 16.240 TL

4060TI değil 4060 siteye girince dikkat edin
  3. S

Kredi Kartı Limitini Nakite Çevirme

papara bu işi komisyonla yapıyordu ama 2025 ile sonlandırdı nasıl nakite çevirebiliriz varmıdır bir alternatifi
  4. S

Max 1500tl f/p kamera arıyorum yardımlarınızı bekliyorum

Creative Live Cam V2 ve Nuroum V11 bu ikisini öneren çok olmuş fakat satışta değiller muadil alınabilecek bir kamera arıyorum
  5. S

🔥İndirim 🔥🔥 iBlancod YK830 1.408TL (TFT EKRAN+KNOB+TRIMODE) 🔥🔥

ak820 pro ile arasında kalıp bunu aldım her türlü ikisinin de switchini değiştirecektim sence mantıklı mı freygasm birde daktilo gibi sesli bir switch arıyorum önerin nedir
  6. S

klavye önerisi arıyorum

numpad olursa fena olmaz türkçe q mekanik ve daktilo gibi sesli switchi olan fps oyunlarda kullanacagım klavye arıyorum lütfen
  7. S

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

monitörün hz göstergesini ayarlardan kapatmama rağmen bilgisayarı kapatıp açınca otomatik açılıyor yoruldum artık kapatmaktan ben kapatıyorum kendi açılıyor
  8. S

Allah senden bin kere razı olsun
  9. S

herkese merhaba resim karesi hızını aktif edip bakmak istedim fakat kapatmama rağmen ekranın köşesinden gitmiyor yardımcı olabilir misiniz
  10. S

ATTACK SHARK X6 49g SUPERLIGHT Manyetik Şarj İstasyonlu Mouse 1416 TL

M3-4k yerine tercih edilir mi
  11. S

❌İndirim Bitti! Steelseries Apex pro TKL wireless 899TL

İptal etse bile Tüketici hakem heyetine başvurarak zorlamalısın bence
  12. S

Apex 7 TKL ingilizceden türkçeye çevirme

Henüz ben de almadım tuşları türkçeye çevirebilme gibi bir alternatif varsa alacağım çok hoşuma gitti birkaç incelemeye de baktım
  13. S

Biliyorum önemli değil fakat kız arkadaşım veya kardeşim yavaş ve bakarak yazdığı için lazım oluyor
  14. S

Bu mümkün mü Apex 7 TKL almak istiyorum fakat türkçe versiyonu yok yanında Apex 7 tuş takımı alsam tklye uyar mı takabilir miyim
  15. S

Fps Oyunlar İçin Kablosuz Kulaklık Önerisi bütçe 3k

sıklıkla fps bazen de hikaye bazlı oyunlar oynuyorum güvendiğiniz kablosuz kulaklık öneriniz varmı
Geri