Arama sonuçları: *

• Users: Mammy59
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Monitöre yumruk attım

Eyvallah sağolasınız ❤️ 1719766590 Pardon kral yanlış bilgilendirme yapmışım kulaklıklı olan hali 8k mış
  2. M

Yok yav tamam sinirleniyorum falan ama bu seferki daha başkaydı zaten akillandım bi daha vurmıcam 🥰
  3. M

Çok sağolun hocam 1719765518 bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. (riot games)
  4. M

Kral simdi bir monitorun fiyati 8k ise tek yumrukta gitmemesi lazım o yondende bakin ben saglamlik testi yaptim
  5. M

Hocam sıcaktan hiçbirşeye tahammülüm kalmamış kontrolü kaybedip yumruk attık hemen sinir hastası yaptınız benide adamlarda dandik ekran üretmeseymiş 1719765019 Zaten vardıda arkada kalmıştı uzakta olmasa onu parçalıcaktım 1719765062 Sinirimi onda çıkartıyım dimi çok iyi bjr tavsiye sağolun hocam
  6. M

Zamanında 3 bin liraya almıştım 1719764758 Sağolun hocam bu tavsiyenizi yerine getiricem 1719764841 GPR24C1MS144 modeli zamanında 3 bine almıştım şuan niye bu kadar fırlamış anlamadım tek yumrukta gitti 🤓
  7. M

Monitöre Yumruk attım güncel fiyatı 8k panel değişimi yaptırmak mantıklımı yoksa yeni monitörmü alayım
Geri