Arama sonuçları: *

• Users: kertenteLee
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. kertenteLee

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800x3d 4.70ghz 8 Çekirdek Tray İşlemci 18.999 TL İncehesap

Alanlara hayırlı olsun cincik gibi fiyattı
  2. kertenteLee

Bu Aldıklarıma 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz

işlemci okey anankrtı atx tercih etmemenin özel bir sebebi varsa hayırlı olsun
  3. kertenteLee

Yardım İpad Pro M4 İşlemci 13 İnch Kaça Alınmalı

fiyatlar harbi ipadlerde aşırı anlamsız hale geldi macbooklardan bile pahalı
  4. kertenteLee

ipad alıcaksan biraz beklemen gerekir onu da hatırlatayım ağustos eylül civarlarında öğrenci indiriminde kalem veya kulaklığı ücretsiz oluoyr acele edip kaleme ayrıca 5k vermek istemezsen haberin olsun
  5. kertenteLee

bir tıpçı olarak hertürlü tableti görmüş de biri olarak emin ol büyük olması bir avantaj değil 10 11 inch ideali
  6. kertenteLee

eğer üni için almayı düşünüyorsan ipad çok çok daha uzun süre götürür ama zaten android tabletlere göre dahah pahalı ve 13 çok büyük gelir hiç ergonomik değil
  7. kertenteLee

tr cihazı olmasının ne önemi var ki kral zaten telefonlar her daim yanı başımızda internet paylaşımı yapıp kullanacağın bir yurtdışı cihazı daha mantıklı olur denk getirebilirsen
  8. kertenteLee

❌İndirim Bitti! Enermax Liqmaxflo ARGB 420mm Sıvı Soğutma 3000 Lira

şeytan diyor al dursun ama önce yeni kasa almam lazım ama bu da ona sığmıyor
  9. kertenteLee

Bu Sisteme Nasıl Bir Akvaryum Kasa Gider

aga kaç aydır bundan bekliyorumda düşmüyor ki adam akıllı ama maşallah kasa çok iyi ya
  10. kertenteLee

🔥İndirim Bargello Parfümlerde 2.Üründe %50 İndirim🔥

çok parfüm kullanan biri değilim ama bu fiyatlara daha iyi alternatifler yoktur muhtemelen
  11. kertenteLee

🔥İndirim Migros Algida 500 TL 'ye 250 TL İndirim / Makarnalar ve Soğuk Kahveler 2 Al 1 Öde

Hay moneysinin ,hocam eyvallah muhtemelen ondandır
  12. kertenteLee

🔥İndirim Migros Algida 500 TL 'ye 250 TL İndirim / Makarnalar ve Soğuk Kahveler 2 Al 1 Öde

Dondurmada indirim bitti mi 500 tamamladigim halde düşmüyor
  13. kertenteLee

Yeni Fan Aldım Nasıl Takıcaz?

rgb için dişi erkek girişleri birbirine ,güç girişlerini de varsa kontrolcü ona yoksa anakarta
  14. kertenteLee

🔥İndirim Donanım Arşivi 7500f- 5070 - 32 Ram OEM 68.499 TL- 9 Taksit

abdullah abi para verip aldığımız bir şeyde beğenmemek hakkımız değil mi , burada ticaret yok mu bunu bize yüce bir lütüf gibi sunduğunu düşünmen ve insanların hep daha fazlasını istediğini söylemen biraz absürt bence
  15. kertenteLee

Steam Sepeti $180'a Almaya Değer mi?

bukadar oyunu napacan ki kral zaten sen oynayım dyene kadar yeni mevsim indirimi gelir ha tabi zevk meselesi ben olsam gtaya parayı saklardım
  16. kertenteLee

Steam Sepeti $180'a Almaya Değer mi?

100ü tut gerisini salla
  17. kertenteLee

Çözüldü✓ Asus A32 Plus Kasa Dikey GPU Destekliyor Mu

beyazı da var 1782470296 https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-pano-100r-pz-4x120mm-argb-fanli-matx-beyaz-gaming-kasa.html
  18. kertenteLee

Sistemim 5080 İçin Yeterli mi

Aradaki fiyat farkına anakart + ekstra monitor bile alabilirsin ama hangi tercihi yapmak daha mantikli bilemedim
  19. kertenteLee

🔥İndirim Samsung Galaxy Tab S11 26.099tl

Son apple zamlarından sonra alacak olan icin iyi secenek
  20. kertenteLee

Çözüldü✓ Asus A32 Plus Kasa Dikey GPU Destekliyor Mu

Dikey kullanacaksan msi 100r var aparatıyla berab3r geliyor kiti ekstra satin alip kullanabilirsin kasa zaten devasa yer sıkıntın yoksa guzel görüntü sunar
Geri