Arama sonuçları: *

• Users: SuperNova
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Kingston marka SSD'im Windowsta gözükmüyor

İndirip baktığımda gözükmüyordu çünkü hiç bir yerde gözükmüyor, yaklaşık 1 yıldır bu diski kullanıyorum sahte olduğunu düşünmüyorum Amazondan güvenilir bir satıcıdan kendi fiyatına aldım.
  2. S

Bilgisayardan az çok anlıyorum garantiyi bozacak bir şey yapmasına izin vermem götürdüğümde zaten yanında duracağım bırakıp gitmeyeceğim, anlayamadığım sürüclerde mi sorun var yoksa SSD'de mi çünkü en son dün gece bilgisayarımı kullandım ve SSD gözüküp çalışıyordu.
  3. S

Silgi ile silmek ne gibi bir işe yarıyor ? Garantisi mevcut evet bir bilgisayarcıya gösterip baktıktan sonra göndermeyi düşünüyorum.
  4. S

Windowsumun kurulu olduğu ana SSD'mi oyun için kullandığım SSD'nin slotunda denedim ve bir sorun olmadan çalıştı slotlarda bir sorun yok
  5. S

Bu sabah her zamanki gibi Bilgisayarı açtığımda ek olarak oyun depolamak için kullandığım Kingston M.2 SSD'im dosya gezgininde gözükmüyordu, daha sonra aygıt yöneticisi ,disk yönetimi ve BIOS'a baktım hiç birinde yoktu. Bilgisayarın içini açıp SSD'yi çıkar tak ve farklı slotlara takma...
  6. S

Ekran kartım 30 watta çalışıyor

HP Victus i5 12500h 3050ti 16gb ram 500gb ssd win 11
  7. S

Ekran kartım 30 watta çalışıyor

Merhaba geçen girdiğim bir oyunda aniden bir fps düşüşü yaşadım, değerleri kontrol edince gpu'mun 30 watt'ta çalıştığını gördüm ve %99 da kullanılıyordu nvidia denetim masasından baktığımda 75 watta kadar destekliyor gözüküyor ekran kartım RTX 3050Ti laptop kullanıyorum bu wattı nasıl...
Geri