Arama sonuçları: *

• Users: ayola01
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Yardım M2 SSD Seçimi Yardımı

Merhaba, Elimde MSI PRO H610M-B DDR4 3200mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart var. Anakart M2 yuvası için PCIE 3.0 x4 destekliyor. Araştırdığım kadarıyla PCIE 3.0 standartıda 4GB/s maksimum hız destekliyor. Bu nedenle bu hızı geçen M2 alsamda anakart güncellemediğim taktirde üstü hızlar benim için...
  2. A

MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X Isınma Problemi

Aynen baya kafa ütülüyordu şuan normal. Teşekkür ederim dostum. Sağolasın :D
  3. A

Şuan bu şekilde ve ayrıca kasanın önündeki fanları full ayarda otamatik moda aldım. Güzel değişim oldu :D
  4. A

Kaldırıp yükledim geri problem çözüldü şuan otomatik şekilde ayarlıyor. 1696711146 Teşekkür ederim garantiyede göndereceğim padleri ve macunu değiştirmeleri her halükarda faydalı olacaktır.
  5. A

Auto seçip denedim olmadı fan speed'i daha yükselttim yine olmadı sabit %40 gözüküyor.
  6. A

Şuan ana menüde bu şekilde oyuna daha giriş yapmadım bile.
  7. A

Sağ üst traftaki grafikte max değer gözüküyor en son oyun oynarken görülen değer.
  8. A

Sıfır olarak sinerji bilgisayardan almış yaklaşık 9-10 ay önce. Göndermek iyi fikir ama bu kadar kısa sürede bu hale gelmesi normal mi ?
  9. A

Herkese merhaba, Msi geforce rtx 3060 ti ventus 2x 8g ocv1 8gb gddr6 256 bit lhr ekran kartı kullanıyorum fakat çok ısınıyor. Öyleki Chivalry 2 oyununda bile bazen 91 dereceleri görüyor. Sıcaklığı msi afterburner programı ile takip ediyorum. Kasa olarak da Deepcool CG540 kullanıyorum. İşlemci...
  10. A

Yardım MSI PRO H610M-B ANAKART İÇİN SOĞUTUCU

Arkadaşlar Merhaba, MSI PRO H610M-B anakart kullanıyorum. Anakartım dahili olarak sadece 1 adet işlemci fanı ve 1 adet SYS fanı destekliyor. Datasheet de yazan bilgilere göre anakartta dahili olarak RGB besleme pinleri yok. SYS fan pini ile 3 adet önde 3 adet üstte 1 adet egsoz fanı kullanmak...
Geri