Arama sonuçları: *

• Users: samsam00
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Philips Lumea kullanan var mı ?

Merhabalar, Philips Lumea kullanan var mı ? Kullanıp etkisini gören var mı ?
  2. S

Samsung galaxy watch 6 mı huawei watch 3 pro mu?

Merhaba, İlk defa akıllı saat kullanacağım. Galaxy watch 6mı almalıyım yoksa huawei watch 3 pro mu ? Huawei şarj bakımından ve titanium kordonu sebebiyle önde. Samsung ise telefonumun samsung olması ve daha yeni çıkması ile ön planda ve kordon çeşitliliği fazla. Tavsiyeniz nedir? İnternette bu...
  3. S

Kule tipi fan önerisi olan var mı?

Merhabalar Ryzen 5 5600 işlemci için kule tipi fan önerisi olan var mı ? colorful battle-ax b550m-hd pro ram overclock bu anakarta sahibim
  4. S

God of war oyununda ekran kartı 90 dereceye geliyor normal mi?

PNY markası ama aida programı yanlış göstermekte.
  5. S

Herkese merhabalar 4 5 dk testi yaptım ve sıcaklıklar 78 derece gibi çıktı. AIDA 64 extreme programında ise 90 derece oalrak göründü. Görtev yöneticisinden baktığım zaman ise funmarktaki değer ile aynı çıktı..
  6. S

Cooler master Hyper T4 mevcut. İşlemci max 74 derece olmakta ama ekran kartı 90 dereceyi geçmekte. AİDA4 extreme de sorun olabilir mi? Görev yöneticisinden baktığımda 7 8 derece daha az
  7. S

Ekran kartı PNY model RTX 3060 ti işlemci ryzen 5 5600 God of war da 90 dereceyi görüyorum yan kaapk açıkken. Kapalıyken bu derece artmakta neden ??
  8. S

Ekran karti cok ısınıyor ne yapmaliyim?

Üzdü. Teşekkürler
  9. S

GamePower Mythril RGB Oyuncu ATX Bilgisayar Kasası bu kasayı kullaniyorum 1682894641 Öyle de olmaz ki ya kucuk kardeşim var açık kasaya bi dokunsa bilmeden gider. Temperli cam delinir mi ?
  10. S

Teşekkürler yanıt için öyle denediğim de sorun olmamakta kasadan kaynaklı cami da delemiyorum
  11. S

Ekran karti yeni. Sistemi alalı 1 hafta bile olmadi pny model 3060 ti. Kasam hava akışı olarak kötü ama bu kadar ısınması normal mi ya
  12. S

Merhaba herkese yeni sistem topladım. Islemci sıcaklığım tam yükte ve 74 dereceyi görmekte. Ekran kartında ise god Of war oyununda 90 dereceyi görmekte ve aşıyor. Normal ayarlarda oynuyorum oyunu. Valorantta ise 70 derece ekran kartı. Sebebi nedir? On tarafta 3 fan ve egzoz fsni bulunmakta...
  13. S

Oyun onerisi olan var mi?

Merhabalar oyun önerisi olan var mı? Torrent vs kurmak istemiyorum bilgisayara. Amd ryzen 5600 ve 3060ti var Tavsiyeleriniz neler ?
  14. S

Kule tipi fanım ramlere denk geliyor ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaşlar eskiden kullandığım cooler master hyper t4 modelini yeni topladığım sistemde kullanacağım lakin ramlere denk gelmektedir. Nasıl bir yol izlemeliyim ? Başına gelen oldu mu hiç? İçinden çıkan aparatları altta paylaştım...
  15. S

Kule tipi fanım ramlere denk geliyor ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaşlar eskiden kullandığım cooler master hyper t4 modelini yeni topladığım sistemde kullanacağım lakin ramlere denk gelmektedir. Nasıl bir yol izlemeliyim ? Başına gelen oldu mu hiç? İçinden çıkan aparatları altta paylaşıyorum...
  16. S

Islemci fanım ram'e denk geliyor yardimci olabilir misiniz ?

Apacer Panther Black Gold 16 GB (2X8) 3600 Mhz DDR4 CL18 Ram. Haqqus'un bayram şekeri sistemini almıştım
  17. S

Islemci fanım ram'e denk geliyor yardimci olabilir misiniz ?

Merhabalar yeni sistem topladım ve eski işlemci fanimi bu sistemde kullanmaya karar kıldım lakin dün baya uğraştım takamadim. Zar zor işlemci fanını taksam da işlemci fanım ramlere denk geldiği için tam oturmuyor. Anakartim bu model Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart İşlemci fanim...
  18. S

Kasamın parçalarını ne kadara satabilirim?

Merhaba, Yeni kasa aldım ve eski kasamın parçalarını satmayı düşünüyorum ya da kasa olarak satmayı planlıyorum. Islemci amd athleon 860k Anakart asus a68hm Ram 8gb hı level marka olması gerekiyor. Ekran kartı amd Rx460 Psu'yu kasa ile beraber almıştım. Valorant 50 60 fps civarlarında LOL 90...
  19. S

Fan önerisi olan var mı?

Merhabalar, Yeni PC aldım fakat sadece egzoz fanı bulunmakta. 12 cmlik fan önerisi olan var mı 3 adet alacağım. 3 Fan için verebileceğim para maks 200 tl. Yardımlarınız için teşekkürler
  20. S

4 Sistem Karşılaştırması Hangisini Almalıyım? PC Hocası / Haqqus / Frekans / VOK

Bende piyasada çok araştırdım ve haqqusta karar kıldım. Çünkü Pny ekran kartı güzel ve 3060ti'li bi sistem. Şimdi gelip sana boş falan diyecekler ama yukseltebiliyorsan anakarti yükselt, bütçe yok diyorsan a520 ile devam et. Haqqus'un sisteminde beğenmediğim şey kasa. Kasada soğutucu yok...
Geri