Arama sonuçları: *

• Users: gisk123b
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

10.599 ₺'ye RTX4060 alınır mı?

Kardeşim hiç gerek yok daha 3 gün önce 3070ti aldım kutulu faturalı çok memnunum 4060 dlss dışında pek bir numarası yok açıkcası tabi karar senin.
  2. G

PNY XLR8 EPIC RTX 3070Tİ Alınır mı?

😂biraz şehir efsanesi gibi olmuş 😂 kardeşim gerçekten çok saol kaç gündür cevap yazdın bana yakın zamanda bir soru etiketi daha açarım durumumu toparladıktan sonra
  3. G

Ekran kartı yanmasından korkdum açıkcası eğer böyle bir risk yoksa değmez dediğiniz gibi
  4. G

Evet benimde hoşuma gitti bu sebebde kart çok temiz ve diri bir karttı aldım hemen sadece şuan PSU biraz gözümü korkutuyor 600w rampage x force kasasının PSU nu kullanıyorum yakın zamanda güncellemem gerekebilir
  5. G

Arkadaşlar ekran kartını aldım en yüksek 73 dereceyi gördüm fan yüzde 50 ile
  6. G

Teşekkürler reis çok saol bir sorum daha var i3 12100f bu ekran kartında dar boğaz yapar mı birde 600w 80 plus PSU yeterli olur mu
  7. G

Aynı şehirdeyiz kendi kasama takıp öyle test etmek istediğimi söyledim kabul etti satıcı arkadaş
  8. G

Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm ekran kartı güncellemesi yapmaya karar verdim bu kartı 8 bine anlaştım 1 yıllık olduğunu söylüyor ve kutu faturası var sizce parasına değer mi ve kartla ilgili yorumlarınızı bekliyorum mining veya işlem görmemiş ve ayrıca alırken nelere dikkat etmeliyim
  9. G

Siz olsanız hangi PC alırdınız ?

İtopyadan VOK arc tavsiye ederim bence hem daha uygun hemde tam p/f
  10. G

Bu fiyata bu sistem alınır mı

https://www.itopya.com/frekans-a1amd-ryzen-5-5500msi-geforce-gtx-1650-d6-ventus-xs-oc-v1-4gb-gddr616gb-ddr4500gb-m2-nv_h23261 Ürün bu gözüme çok uygun f/p olarak geldi
  11. G

18500 bütçem var sistem önerir misiniz

Öncelikle cevap veren herkese çok teşekkür ederim beni oldukça karar vermemde yardımcı oldunuz, mirai kardeşim aynen dediğin şekilde özelleştirme yapmaya karar verdim mayıs başında ekstre kesildiği an çekicem inşallah
  12. G

Teşekkür ederim şuan 1. Sıraya yerleşti fikir olarak
  13. G

Hazır sistem olarak sadece özelleştirme yaptım 1681860600 Aslında değil ancak eşdeğer olması tercihim
  14. G

Böyle bir sistem beğendim ancak daha iyi bir fikir düşünceye açığım
Geri