Arama sonuçları: *

• Users: choosse
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Açıktan okumak mı örgün okumak mı Yönetim Bilişim Sistemleri

Valla kanka bende isterdim ama bizimkiler kem küm yaptı hazırlık eğitimi iyiydi sırf onun için girip 1 sene sonra bırakasım geliyor açıktan cok bolca vakit kalıyor değerlendirebilirsem daha iyi olur kanaatindeyim.
  2. C

Arkadaşlar 25 yaşındayım Yaşar Üniversitesinde Yönetim bilişim sistemleri bölümündeydim hazırlık sınıfının 2.döneminde %50 burslu olduğum için ekonomik nedenlerden bırakmak durumunda kaldım,şuanda dgs ile %100 burs kazanmaya calısıyorum ancak artık örgün olarak okumak mantıksız geliyor ama cok...
  3. C

Bilgisayar mezunu olduğum için alaylı yazılımcı olarak geçmiyorum dimi?
  4. C

Projeler açısından mı avantajdır ben bölüme geçemediğim için bilemiyorum hazırlıkta bırakmak durumunda kaldım hazırlık eğitimi iyiydi ancak yol ve okuldaki zaman derken genel olarak kendime bir zaman kalmıyordu
  5. C

Arkadaşlar merhaba öncelikle cok kararsız kaldığım bir konuda sizlere danışmak istiyorum.Yaşım 25 2 yıllık açıktan web tasarım kodlama mezunuyum bu sene %50 Burslu yönetim bilişim sistemlerinde okuyordum yaşar üniversitesinde ancak ücretlerin artışı kaynaklı 2.dönem bırakmak durumunda...
Geri