Arama sonuçları: *

• Users: babylonian
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Mcdonald's oyun konusu

mayis 25 sanirim. 1682891138 tek seferde hepsini alabilir miyim acaba? ben bunlari yarin gidip yiyeyim bi guzel, hazir vizeler de bitti. :)) allahtan 50 metre ileride mcdonalds var. :D
  2. B

Mcdonald's oyun konusu

iki tane kazandım zaten, daha hak veriyorlar mı bilmiyorum sanmıyorum, ikiden fazla kazanmadım hiç, ona göre ayarlamış olmalılar.
  3. B

Mcdonald's oyun konusu

Bugün köfteli dürüm menü var, nasıl bir şey bilmiyorum ama yenir yani. :)
  4. B

Mcdonald's oyun konusu

bugun mcchicken menu var, iki tane kaptım hemen. :)
  5. B

Mcdonald's oyun konusu

Küçük boy kola gelmiş. 😂😂
  6. B

Mcdonald's oyun konusu

hic sasirmam, ayip valla, en buyuk boy olsa da ayip, patates la bu. :)
  7. B

Mcdonald's oyun konusu

yarin tuz geliyor, brace yourselves. 😅
  8. B

Mcdonald's oyun konusu

2 kahve kaptim, füüp füüp. 😅
  9. B

Mcdonald's oyun konusu

tuzdan sonra bir bakmışsın, mini cooper, iphone 14 pro max, bu işler böyle. 😅 candy crush'un haribo kazandıran versiyonu olsa mesela, deli gibi oynardım, amaç haribo stoğu yapmak değil sonucta, böyle ufak şeyler bos vakitlerde keyif veriyor. :)
  10. B

Mcdonald's oyun konusu

arkadaşın olayını çözmek için yandım, bir kez yandıgınızda 5 puan karşılığında mc hesabınızdaki puanınızla oynayabiliyorsunuz, puanım 172'den 167'ye düştü mesela, sonra kazanınca ikinci kez nugget verdiler, 3. kez kazandım, oops hatası verdi. değişik bir şey. :) sanırım ikiden fazla vermemeye...
  11. B

Mcdonald's oyun konusu

rica ederim, umarım bi sorun yaşamazsınız. malum, kasiyerlerin bazıları kendi cebinden çıkıyormuscasına ucretsiz ürün vermeye yanasmıyorlar. :) tecrubeyle sabit. bi tatsızlık yaşanmaz inşallah. sevgiler.
  12. B

Mcdonald's oyun konusu

öyle, tanımlanmıs görünüyor valla. :))) kasadakiler vermek istemezse ısrar et, ben ederdim, elimde kapı gibi kuponum var derdim. ahubsdnnd :))
  13. B

Mcdonald's oyun konusu

bi hata olabilir. hesaba tanımlandıgından emin olun. :))
  14. B

Mcdonald's oyun konusu

Bana kazandıktan sonra baska oynama hakkı vermedi mesela, seninki ilginç olmuş. Uygulamanın "mym" sekmesinde 2'şer fırsatın da hesaplara tanımlanmış olduğuna emin olun, öyleyse 4 ayrı fiş yani 4 farklı işlemle ürünlerinizi alabilirsiniz. Ekstra bi şart koyulacagına ihtimal vermiyorum şahsen...
  15. B

Mcdonald's oyun konusu

her fişte bir fırsat kullanabilme koşulu var, iki ayrı işlem yapılabilir, sorun olmaz.
  16. B

Mcdonald's oyun konusu

kullanım koşullarında eve siparişte geçerli olmadığı belirtilmiş, restoranda ödülüne tıklayıp qr okutacaksın kasada. afiyet olsun.
  17. B

Mcdonald's oyun konusu

yapamayanların gerçekten nasıl yapamadığınızı anlamıyorum bile, ilk denememde 6'lı nugget'ı kaptım. :) 4 oyunda 3 ödül oldu. :)) normal candy crush işte, eşleştir dur.
  18. B

Mcdonald's oyun konusu

3 gün sonra "tebrikler, tuz kazandınız" ehee. :))
  19. B

Mcdonald's oyun konusu

ben az önce 1 kez daha oynadım, 750 olduğumda 60 saniye falan vardı. milkshake verdi. bigmac'i burdan bi arkadaşa hediye etmiştim. benim cihazda bi sorun mu var, 3'te 2 kazandım totalde. :)
  20. B

Mcdonald's oyun konusu

teknoloji caginda ortak bi platform bulamadik mi simdi? :))) mesaj attim, istersen eklersin whatsapp'tan. numarani vermek istemezsin diye telegram teklif etmistim biraz da. :) kupon bosa gitmesin, bi arkadas yararlansin istemistim sadece. :) sevgiler.
Geri