Arama sonuçları: *

• Users: Sovenior
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

XFX SWİFT 9070 XT - Satıcı sorunu

Teşekkür ederim, umarım Benim de tek temennim o, uzun zamandır amazon kullanıyorum ve yıllardır prime üyesiyim daha bir kere mağdur edilmedim bir sorun olur ise desteğin yardımcı olacağına inanıyorum umarım da bir sorun çıkmadan düzgün ürün gelir.
  2. S

XFX SWİFT 9070 XT - Satıcı sorunu

Öncelikle merhaba herkese, dün akşam anlık bir fiyat görüp gazla yeni bir ekran kartı aldım. Zaten bir süredir 9070 XT almayı planlıyordum, XFX Swift serisini bu paraya görünce bir de vade farksız 9 taksit olunca anında aldım. Tasarımı olsun, soğutma değerleri olsun hoşuma giden bir seri kendisi...
  3. S

Sıvı soğutmayı nasıl sığdırabilirim?

Şuanda elimde o imkan ne yazık ki yok. Yaza kadar bir şekilde idare etmem gerekiyor yazın belki kasa değiştirebilirim. Alternatif çözüm olarak ne önerebilirsiniz? Ön tarafa bağlamayı denedim bu sefer de ekran kartı sığmıyor.
  4. S

Sıvı soğutmayı nasıl sığdırabilirim?

Öncelikle merhaba yakın zamanda Arctic Liquid Freezer III 240 satın aldım. Kasam Valor Air Mid ve anakartım Asus Tuf Z690 Plus , ramlerim ise G.Skill Trident Z5 . Teknobiyotik üzerinden soğutucuyu satın aldım ve montajını yapmaya çalışırken kasama sığmadığını fark ettim. Üst panele bağlamaya...
  5. S

i5 13600K Soğutucu Önerisi

Öncelikle merhaba elimde İ5 13600K model işlemci var. Soğutucu olarak Stok intel stok soğutucusu kullanıyorum(sistemi parça parça geliştirdiğim için soğutucuya zamanında param yetmedi). Bilgisayar özellikle son zamanlarda 80 derecelerde çalışıyor ve bazen 90 dereceleri gördüğü bile oluyor...
  6. S

Çözüldü✓ Asus Tuf B560M Plus - Wifi kartı önerisi

Hocam bu ürün hoşuma gitti de , 1 aydan uzun sürer gibi benim de o kadar vaktim yok.
  7. S

Listeme ekledim hocam, daha detaylı araştıracağım bunu. USB Adaptorlere pek güvenmiyorum hocam Araştıracağım ürünü hocam, ama harici kart olarak alıp anakarta bağlarsam daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. üç bin TL kadar bir bütçem var hocam, anakarta bağlayabileceğim güzel bir şey...
  8. S

Merhabalar, başlıkta yazan anakarta sahibim. Wifi kartı almam şart oldu, anakartıma hangi wifi kartları uyar yada sizin önerileriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. S

Asus ROG Strix Flare II h.o g.o

@eddo Geri ödemenizi alabildiniz mi?
  10. S

90 İş günü kadar sürebiliyormuş.
  11. S

Geri ödemenizi alabildiniz mi? Bende bir süre önce bu duruma geldi fakat herhangi bir gelişme yok, para gönderilmedi.
  12. S

4x8 3200 MHZ ddr4 vs 2x16 3200 mhz dd4

Başlıkta da belirttiğim gibi, hangisini öneririsiniz. Aktif olarak anakartımda 4 adet RAM yuvası bulunuyor, bunlardan 2 tanesinde 8 GB ddr4 3200 mhz ram bulunuyor. Sizce iki tane aynı marka model ramden alarak ekleme yapıp quad channel mi yapayım yoksa bunları bir şekilde satarak 2x8 yaparak...
  13. S

Aynısını bire bir ben de aldım, şeyi soracağım şimdi geri ödeme için fatura yüklememiz lazım da faturayı nereden bulacağız ben bulamadım
Geri