Arama sonuçları: *

• Users: DarkFloor
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

HP Deskjet 5150 Renkli Yazıcının Fiyatı Ne Kadardır?

Elimde başlıkta yazdığım modelden var ve satmak istiyorum. Ama fiyat aralığını bilmiyorum bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  2. D

HP Victus Laptop 16-S0051NT önerilir mi?

internetten alırken sıkıntı çıkar mı? garantide falan. yani orjinal siteden veya mağazadan falan almak istiyorum çok bilmediğimden ve yabancı olduğumdan.
  3. D

HP Victus Laptop 16-S0051NT önerilir mi?

https://www.hpstore.com.tr/hp-victus-laptop-16-s0051nt-amd-ryzen-7-7840hs-32gb-ram-1tb-ssd-6gb-geforce-rtx-4050-161-inc-fhd-freedos-mika-gumusu-892p9ea#similar-products bu linkteki laptopu almak istiyorum, soğutma benim için önemli işlemcide öyle. araştırdığım kadarıyla HP'nin laptopları iyi bu...
  4. D

Öneri 30-40 bin TL laptop önerisi

incelemedeki fan seviyesinin takılı kalma olayı hala var mı? ayrıca ses işlemciye yüklenince ne durumda? lenovoya hiç bakmadım.
  5. D

fan sesi olmaz fazla değil mi
  6. D

Dostlar üniversiteye az kaldı, bana da bir laptop lazım. Bir yandan oyun oynayabileceğim bir yandan ihtiyacım olan programları (FL Studio, Studio One gibi müzik programları ve pluginlerini) çalıştırabilecek ve en önemlisi sessiz çalışan bir laptopa ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. D

Mikrofon ve ses kartı önerisi

600-700 TL civarında ses kartı arayışındayım. Ana amacım vokal kaydetmek. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca yine 600-700 TL bandında vokal mikrofonu önerirseniz sevinirim
Geri