Yeni aldığım Hp Victus bilgisayarıma windows 11 pro kuracağım. Kurulum sonrası driverları wimdows update mi kursun yoksa ben hpnin sitesinden mi indirsem daha iyi olur?
Aşağıda linkini bıraktığım HP Victus bilgisayarı almayı düşünüyorum. Bütçem 30-33 bin arasıdır. Yardım ederseniz sevinirim. Çoğunlukla yazılım için kullanacağım.
Hp Victus 16 Laptop Linki
Bir yerden sipariş vereceğim gelecek ürün porselen hem kırılmadan hemde hızlı bir şekilde gelmesini istiyorum. Kargo kısmında hepsijet ve yurtiçi kargo var (hepsiburada dan almıyorum) hangisini tercih etmem daha mantıklı olur sizce?
Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama o sistem ben daha aramadan satılmış. Böyle bir sistem buldum ama ne diyorsunuz işlemci düşük mü acaba?
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gaming-i7-oyuncu-bilgisayari-rx-580-1140627586/detay
Hocam pek anlamıyorum bilgisayar işlerinden yazmış açıklamaya. Mesaj atayım bugün sorarım.
1706246287
Fotoğraftan anladığım kadarıyla ekran kartı asus, anakart msi, işlemcide sıvı soğutma var, ramlari de hyperx savage ye benzettim.