Arama sonuçları: *

• Users: pxmtat
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. pxmtat

Yardım Windows Kurulumu Sonrası Driver Güncelleme

Yeni aldığım Hp Victus bilgisayarıma windows 11 pro kuracağım. Kurulum sonrası driverları wimdows update mi kursun yoksa ben hpnin sitesinden mi indirsem daha iyi olur?
  2. pxmtat

HP Victus 16 R1058NT Bu Fiyata Alınır mı?

Yazılım için kullanacağımdan dolayı işlemcinin yüksek olmasını istiyorum. Hangisininki daha iyidir?
  3. pxmtat

HP Victus 16 R1058NT Bu Fiyata Alınır mı?

Aşağıda linkini bıraktığım HP Victus bilgisayarı almayı düşünüyorum. Bütçem 30-33 bin arasıdır. Yardım ederseniz sevinirim. Çoğunlukla yazılım için kullanacağım. Hp Victus 16 Laptop Linki
  4. pxmtat

Hepsijet mi Yurtiçi Kargo mu

İstanbulda oturuyorum hocam.
  5. pxmtat

Hepsijet mi Yurtiçi Kargo mu

Bir yerden sipariş vereceğim gelecek ürün porselen hem kırılmadan hemde hızlı bir şekilde gelmesini istiyorum. Kargo kısmında hepsijet ve yurtiçi kargo var (hepsiburada dan almıyorum) hangisini tercih etmem daha mantıklı olur sizce?
  6. pxmtat

3 bin TL 2.el sistem toplama

Kusura bakma hocam çok etiket attım.
  7. pxmtat

@Can... hocam sizde mesaj görünmüyor sanırım yine.
  8. pxmtat

Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama o sistem ben daha aramadan satılmış. Böyle bir sistem buldum ama ne diyorsunuz işlemci düşük mü acaba? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gaming-i7-oyuncu-bilgisayari-rx-580-1140627586/detay
  9. pxmtat

Sıkıntı yok hocam sağolasın senide uğraştırdım 2 gündür.
  10. pxmtat

@Can... ?? 1706267749 Baaşka bir teste gerek varmı hocam?
  11. pxmtat

Furmark ve işlemci stres testinden başka bi test yaptırmama gerek varmı hocam?
  12. pxmtat

Psu verilmiycektir yazmış bir de gtx 960 4gb 1060 6gb den daha mı iyi hocam? 1706259510 Furmark ve işlemci stres testi yapsam yeter mi hocam?
  13. pxmtat

Buna adam akıllı bir kart ne takılabilir hocam. Ne kadara patlar bana
  14. pxmtat

Hocam birrine giriyorum işlemci 3.nesil çıkıyor diğerine giriyorum gt ekran kartı çıkıyor bi adam akıllı bunu buldum yani.
  15. pxmtat

İstanbul hocam.
  16. pxmtat

Valla hocam 2 gündür geziyorum sahibindende 4. Nesil işlemci bile nadir görüyorum yani.
  17. pxmtat

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-oyuncu-kasasi-1150046834/detay Buyrun hocam
  18. pxmtat

Hocam pek anlamıyorum bilgisayar işlerinden yazmış açıklamaya. Mesaj atayım bugün sorarım. 1706246287 Fotoğraftan anladığım kadarıyla ekran kartı asus, anakart msi, işlemcide sıvı soğutma var, ramlari de hyperx savage ye benzettim.
  19. pxmtat

@Can... ?
  20. pxmtat

İ5 4690K işlemci 1060 6gb ekran kartı 12gb ram 240gb ssd sisteme 5k nası fiyat hocam
Geri