Arama sonuçları: *

• Users: Damian
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Bilgisayarımın 2. El Değerini Bilmek İstiyorum

Maalesef tek tek parça halinde uğraşmak istemiyorum
  2. D

Bilgisayarımın 2. El Değerini Bilmek İstiyorum

Arkadaşlar merhabalar bilgisayarımın 2.el değerini bilmek istiyorum piyasaya pek hakim değilim ve nasıl değerlendirilebilir pek bilmiyorum emsallerine baktıgımda çok uçuk rakamlarda var çok düşükte sizinde bir yorumunuzu alabilir miyim sistem şu şekilde bileşenlerle beraber : AMD Ryzen 7...
  3. D

Kule tipi soğutucu montajını yapamadım

hocam maalesef kutusu yok
  4. D

Kule tipi soğutucu montajını yapamadım

Arkadaşlar merhaba bilgisayar bileşenlerinden pek anlamıyorum kablolamada sorun yaşıyorum bu girişleri nereye takmalıyım
  5. D

Dandik mouse pad için yardım

Arkadaşlar kardeşimin kullandığı mouse padın büyük bir kısmı erimiş ve masaya yapışmış bunu nasıl çıkartabilirim aynı erimiş plastik gibi
  6. D

Fps oyunları için monitör tavsiyesi

https://www.itopya.com/benq-245-zowie-xl2566k-05ms-360hz-hdmi-dp-freesync-premium-dyac-s-switch-pivot-fhd-tn-monitor_u23289 Al geç hocam fps oyunu oynayacaksan incelemeleri mevcut youtube'da
  7. D

Çözüldü✓ Psu'm sistem için yeterli mi ?

cevabın için teşşekürler hocam
  8. D

Murat hocam bütçem 32k ama sistemi zaten sipariş etmiş bulunmaktayım sadece psu aklıma takıldı önerin için teşşekür ederim 1686581235 .
  9. D

ELITE-6800 / AMD Ryzen 5 7600 / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar × 1 İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 7700 5.3GHz 8 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci × 1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Cooler Master Hyper 212 LED Turbo ARGB 120mm Hava Soğutucu × 1...
  10. D

Bu sistem nasıl arkadaşlar acil

6750XT 12GB olarakta seçebilme şansım var hocam yada hazır sistem varsa bildiğiniz daha iyi linkliyebilir misiniz
  11. D

Bu sistem nasıl arkadaşlar acil

Yardıcı olursanız sevinirim arkadaşlar kardeşime doğum günü hediyesi alacağım artık takip edemiyorum eskisi gibi 28k ya alınır mı şimdiden teşekkürler.
  12. D

240 veya 360hz monitor tavsiyesi

ZOWIE XL2566K TN 360Hz Bu modele bakmanızı tavsiye ederim hocam fps oyunu delisi bir insan olarak gayet rahat ve oyunlarda öne cıkartıyor
Geri