Arama sonuçları: *

• Users: kadirkaa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

PC oyunları nasıl ps4 kolu ile oynanır

Biraz karışık geldi kısaca nasıl bağlayacağımı söyler misiniz
  2. K

PC oyunları nasıl ps4 kolu ile oynanır

Arkadaşlar psden rdr2yi kol ile sadece bluetoothu bağlayarak oynayabiliyorum oynayabiliyorum ama hogwarts legacy olmuyor nasıl yapabilirim
  3. K

20k ya telefon önerisi

S21 fenin bataryası o klasmandaki telefonlara göre gayet iyi iş çıkarıyor 12t ve a54 günlük kullanım için kameraları gayet yeterli ailede olduğundan tecrübeliyim
  4. K

20k ya telefon önerisi

S21 fe a54 mi12t
  5. K

20k ya telefon önerisi

Varda bulduğuma rakip olacak telefon arıyorum
  6. K

20k ya telefon önerisi

17k-20k civarı min olarak 4 yıl güncelleme alacak pili kamerası iyi olacak telefon ne önerebilirsiniz
  7. K

Orta segment hangi telefon

Pili su gibi göturuyor diyorlar a54 pil konusunda epey iyiymiş
  8. K

S21 fe nasıl
  9. K

Güncelliği yok
  10. K

Şu an orta-ust segment klasmanında aynı zamanda fp olan bulduğum en iyi telefon a54 sizin bu klasmanda önerebileceğiniz başka telefon var mı
  11. K

USB bellek rawa dönüştü

USB bellek rawa dönüştü nasıl biçimlendirme den içersindeki dosyaları alabilirim
  12. K

Gta5 PCden ps4e nasıl geçilir

Pcde gta5 hesabım var ps4te gta5 im var var.pcdeki hesabımı nasıl ps4te oynayabilirim veya oynanabiliniyor mi Aynı mail adreslerini girersem rockstar games hesabına olur mu
  13. K

Rdr2 iki klasörde de var

Setup klasörü dediğimiz 72 gblik dosya yani silersem sıkıntı olmasın
  14. K

Rdr2 iki klasörde de var

Crackli indirilen oyunlarda hem indirilen hemde yerel diskte olarak 2 yerde bulunma sorunu varmış birinde 108 GB birinde 72 GB hangisi doğru ve biri silinme durumunda oyun açılıyor mu
  15. K

Oyunlardaki saçma sapan FPS düşüklüğü

Aynı yerlerde aynı ortamda bu sorunu yaşıyorum
  16. K

Oyunlardaki saçma sapan FPS düşüklüğü

Laptopum var. RDR2 de falan bir giriyorum 100 FPS üstü duruyorken, bir giriyorum 20-30 FPS'lere düşüyor. Şarja bağlı ve aynı şartlar altında neden böyle oluyor?
  17. K

Rdr2 için grafik ayarlarını nasıl yapmalıyım

Sistem özellikleri R5 5600H 3060 16 GB ram LAPTOP Grafik ayarlarını nasıl yapmalıyım ve yaklaşık kaç FPS almalıyım
  18. K

Rdr2 PS4 te mı PC den mı oynanmalı

Yama yapabileceğim sıkıntısız site var mıdır
  19. K

Naysla alınca ne oluyor
  20. K

PS4 te rdr 2 200 TL ama öylesine güzel denilen upuzun hikayesi olan büyük açık dünyası olan bir oyunu PS4 Türkçe olmadan almalı mıyım yoksa pc ye Birgün o fiyatlara düşerse Türkçe yama kurup mu oynamalıyım
Geri