Arama sonuçları: *

• Users: Sancak bey
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Yardım 3 Senedir duran ssd donanım sorunu veriyor ?

3 senedir kullamadıım sata ssd kioxia 480gb lık. Bi aparatla Laptopa bağladım disk yönetimde SSD gözüküyor ama Biçimlenmiyor Hız testi yapıyorum hata veriyor sağlıgı 100 gözüküyor CMD de Donanım hatası veriyor Bu sorunu nasıl Çözebilirim ?
  2. S

Yardım Boot da flash bellek okumuyor

Lenovo Loq Freedos Laptop Flash Bellege W11 iso attım Boot kısmında flash bellek çıkmıyor
  3. S

Yardım Düşük internet hız sorunu

Aradık inceleme başlatıldı dedi arıycaz dediler 2 ay oldu aramadılar
  4. S

Yardım Düşük internet hız sorunu

100mbps internet paketi kullanıyorum Vdsl altyapı hız testi en fazla 45 , 46 veriyor ethernet kablosu ile de aynı veriyor upload 7 yi geçmiyor Sorun ne olabilir ?
  5. S

Yardım PSU ekran kartı yetersiz PCI sorunu

Psu 750w bronz 6+2 pcı var Ekran kartı 8+8 pcı istiyor ne yapmalıyım pcı çoklayıcı işe yarar mı , sıkıntı çıkarırmı ?
  6. S

Öneri 9k ya monitör önerisi

Bütçem 9k en az 240hz ıps olacak ve pixselleri tek tek sayamacağım Monitör lazım . Aklımda bu monitör var : AOC 24G2ZU
  7. S

Yardım internet ışığı yanmasına rağmen internet yok

Nası dns değiştircem
  8. S

Çok fazla resat attım yine aynı 1721988225
  9. S

Nası yapacam 1721983886
  10. S

Nasıl oldu : 4 gün önce bi sabah internet açtım 10,15dk olmasına rağmen internet ışığı yanmadı açıp kapattım yine aynı olunca modemde sıkıntı vardır diye reset attım tekrar kurulum yaptım internet ışıgı yandı ama internet yoktu . 3 gündür böyle durdu müşteri hizmetleri aradım internet yokken...
Geri