Arama sonuçları: *

• Users: TimurAYDIN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

3D Reçine yazıcı kürlemesi nasıl olmalı ?

Merhaba, öncelikle iyi forumlar. Elegoo Saturn 3 Ultra 3D Reçine yazıcı ve Elegoo Mercury SX Yıkama ve Kürleme cihazını aldım. Bugün denemelik bir baskı yaptım ekte gönderdiğim resimdeki oynak ejder baskısını ve kürleme yaptım. Sorum; Kürleme yapıldıktan sonra parlak ve reçine kokusu olamaması...
  2. T

Pc den "tıtıtıtı" ses geliyor

öyle ses geliyor ama sürtse hep ses gelirdi hocam kafasına göre takılıyor bazen artıyor bazen kesiliyor. büyük ihtimal coil whine
  3. T

kendi kendine geçiyor galiba hocam bu ses bir de desteksiz kullandığım için olabilir mi hocam 4070ti ekran kartı biraz ağır desteksiz kullanıyorum.
  4. T

@oozdmrsm @DePiedra54 @Migel bu şekilde hocam ses
  5. T

teşekkürler hocam 1687648265 sağolun hocam ama opera gx kullanıyorum tarayıcı olarak, youtube de video izlerken de yapıyor hocam bu sesi bir zararı yoksa sıkıntı yok hocam
  6. T

yarın çekerim hocam oyun açıp teşekkürler ilginiz için
  7. T

Pc'yi alalı 2-3 ay oldu elektrik kesildikten sonra bu ses çıkmaya başladı belki kesintiden önce de gelmeye başlamış olabilir. Cyberpunk 2077 oynarken özellikle seyahat ederken ses daha fazla tekrar ediyor diye gözlemledim, bazen hiç gelmiyor bazen de hep tekrarlıyor. SSD le alakalı bir sıkıntı...
  8. T

Ekran kartı kaç derece olmalı

Merhaba arkadaşlar, Ekran kartım Palit RTX 4070TI Gaminpro Kasam Cooler Master haf 500 Sorum; Ekran kartım boşta 29-35 derece arası geziyor Oynarken de ben görev yöneticisine bakıyorum gördüğüm kadarıyla 55 derece civarlarında Maksimim 63 falan diye hatırlıyorum değeler iyi midir acaba Önceden...
  9. T

MSI Afterburner fan ayarlarını değiştiri mi ?

Merhaba arkadaşlar ekran kartını denemek için fulmark ve msı afterburner indirdim. Fulmark testini yapıp sildim afterburner ı da aynı şekilde açıp sildim. Sorum: Afterburner ı açınca fan ayarları veya herhangi bir ayar otomatikmen değişir mi acaba
  10. T

Kavisli monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar, Yeni bilgisayar aldım : 4070TI , i5-13600kf ve ddr5 32gb lık bir sistem. Şöyle geniş bir kavisli monitör önerilerebilrseniz çok sevinirim. Bütçe 12.000 civarı daha ucuz olursa daha iyi tabi ki
  11. T

Asus Tuf Gaming VG27AQZ 27” Alınır mı?

Hocam ışık sızması oluyor diyorlar forumda Sizde de var mı bir de nasıl oluyor sadece siyah ekranda mı benim monitörde olmadığı için bilmiyorum.
  12. T

Asus Tuf Gaming VG27AQZ 27” Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir sistem topladım ve monitör arıyorum. Bilgisayarım şu an oyunları rahatlıkla 2k ve 4k oynatıyor. Fps ve hikayeli oyunlar oynayacağım yanında da 3D tasarım ve render yapacağım. Aklımda IPS panel bir monitör var ama IPS monitörler genelde 144hz - 180hz aralığında...
Geri