Arama sonuçları: *

1. karanlıksevenadam

Size göre en iyi yıllar hangileri anketi

2013-2015 medcezir cuma günleri
  2. karanlıksevenadam

Amd Valorant desteklememe sorunu

Hocam 16:9 gibi 16:10 gibi çözünürlükler tam ekranda açılıyor fakat yayıncıların yaptığı hafif bulanık 5:4 genişlemesine yada 4:3 ekran ile oynuyordum bi ara çözünürlük değişirken toptan gitti ve geri düzeltememiştim. Benim aimimi etkiliyor.
  3. karanlıksevenadam

Amd Valorant desteklememe sorunu

Arkadaşlar selamün aleyküm, bende r7 260x 2gb 128 bit ekran kartı var, kartta herhangi bir sıkıntı yok. Satmamın nedeni amd olmasından dolayı, valorantı 1280x960 yada 1280x1024 ayarında oynayamıyorum, ekranın üst köşelerinde siyah bar sıkıntısı çıkıyor. Amdnin kendi driver programı adrenalin...
  4. karanlıksevenadam

Ailemi protein tozu almaya nasil ikna ederim?

Aynen fakat bazı durumu olmayan kişiler tavuk konusunda sıkıntı yaşıyor.
  5. karanlıksevenadam

Kız arkadaşla eve çıkılır mı?

Hocam dediğiniz kızın ileride hayatına birisi girerse sizden pek haz etmeyecektir, bir de tanıdığın iyi yürekli, dürüst, kaliteli bir arkadaşın varsa onla kiraları denkleştirin. Aksi taktirde tatlı şirin dediğiniz kızın yanında yapamazsınız, ben şahsen evin içinde rahatlığa alışığım. Kızın özel...
  6. karanlıksevenadam

Bir anda kız arkadaşım soğuk davranmaya başladı ne yapabilirim?

yapman gereken beklemek, seviyorsan ve bekliyorsan işte bu gerçek aşktır hocam. Kıza kendinizi kanıtlayın, ne kadar cesaretli ve karakterli biri olduğunuzu kanıtlayın, bir o kadar da dış görünüşte önemli hocam, saç şekliniz vesaire iyi diye varsayıyorum. Tarzınızı iyi belirleyin, farklı olmaya...
  7. karanlıksevenadam

Kendimi çok kötü hissediyorum yardım edebilir misiniz?

S-O-S-Y-A-L-L-E-Ş Okulunuzda basketbol veya futbol sahası varsa kendini ona ver, arkadaşlık illaha edinebilirsin ama adım atmıyorsun. Anksiyete var gibi seziyorum sende,
  8. karanlıksevenadam

eğer hala aynı ortamda kalıyorsan o kız ile konuşmaya devam et normalmiş gibi, aa beni umursamıyor duygularına kapılacak ve isterse seni kapmak için çaba gösterecek. Sen sensin, onun yedek cebi değilsin ustam, bak benim sevdiğim bir kız vardı 3 harfli ismini vermeyeyim, deli gibi seviyordum...
  9. karanlıksevenadam

ailemin varlığını hissedemiyorum

Dostum allah yukarıda ve seni seviyor. Seni erken sınamış. Babanın durumu nasıl ? oraya geçme imkanın varsa git. Yanlış anlama ama belki annen evden gitmeni istiyor belki özeli gerektiren bir şey olabilir yada başka bir durum olabilir. Sonuçta yetişkin bir kadın. İntihar gibi saçma düşünceleri...
  10. karanlıksevenadam

Lütfen yazmak gibi bir hata yapmayınız. Biliyorum içinizde bir dürtü var durduramıyorsunuz ama ne olur sakin olun. Zaman lazım, ben şahsen aynı mahallede yada aynı sitede bir kızla sevgili işlerine karışmam. Sen ona ne kadar değer verirsen o seni cebinde görür. Biraz ağır olun, ben o hatayı...
  11. karanlıksevenadam

Kızın İlgisini Tekrardan Nasıl Üstüme Alırım ?

sporda 46. güne geldim, araya 3 ay tatil gelsin gideceğim yaşadığım yerden. Spordan anlayan 2. dereceden bir yakınım var derdimi o da biliyor sen sadece bana bırak seni 3 ayda en azından güzel bir şeye çevireyim dedi. Vücut hatlarım ayna karşısında güzel duruyor vücudumu beğenmeye başladım.
  12. karanlıksevenadam

Hocam takmadım da, ne yapacağımı bilmiyorum. Psikolojikmen çöktüm bazen pc başına geçince gereksiz duygulanma geliyor, beni nasıl reddeder diye kendime yediremiyorum. Midem bulanıyor artık bu durumdan. Söylediği laflar çok ağrıma gitti. Seni çok farklı sanmıştım, benim için en değerliydin...
  13. karanlıksevenadam

15 yaşında değilim
  14. karanlıksevenadam

Konuyu kapattım iyi günler.
Geri