Arama sonuçları: *

1. theGladyator01

Bu Sistemi Toplayıp Aldım Sizce Nasıl?

Kaliteli bileşenlerden oluşan güzel ve dengeli bir sistem olmuş hocam. Hanenize Hayırlı Olsun. 1782348117 Hangi kasaya kurcaksınız?
  2. theGladyator01

Öneri Sizce Hangi Psu Alınmalı?

Eğer fanlar bir nebze bile sesli çalışıyorsa raijintek in sesi fark edilmiyor hocam.
  3. theGladyator01

Yardım Bu Kasa Siparişini İptal Etmeli Miyim?

Eğer PSU böyle açıktaysa daha kirli bir görüntü olur hocam kablo açısından. Valla bence lian li yi bir değerlendirin gerçekten hem kasanın içi dolu görünüyor hemde estetik duruyor ve pek fazla yer kaplamıyor. Bende severim küçük kasaları ama kasa içerisinde ufak bir işlem bile ter döktürüyor.
  4. theGladyator01

Yardım Bu Kasa Siparişini İptal Etmeli Miyim?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-o11-dynamic-mini-v2-flow-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457450.html Düşünürseniz... 1781826731 Fotoda göründüğü gibiyse almak mantıklı olur mu bilmem hocam. Anakart fanların yarısını önlüyor.Bende küçük kasalara bayılırım hatta benim...
  5. theGladyator01

Boxer Onerisi Rahat Terletmeyen

Bende de var bu eşsiz parçadan az kullanılmış içindeki sığmadığı için ufak deformeleri var isteyene kargoluyorum İnşallah.
  6. theGladyator01

Boxer Onerisi Rahat Terletmeyen

Ben öyle geziyorum çok iyi tavsiye ederim.
  7. theGladyator01

RTX 5060'lı Laptoplar 4 Sene Götürür Mü?

Cihazda ne yapıp hangi oyunları oynamayı planlıyorsunuz?
  8. theGladyator01

Ekranımda Ok Şeklinde İzler Çıkıyor

Benmi yanlış görüyorum yoksa ekran kartının infaz emri mi gelmiş?
  9. theGladyator01

1500 TL'ye Kadar Bütçe ile En Mantıklı Düşük Seviye İçin Kaliteli Psu Önerisi

Bu bütçede o sisteme psu alma bence.
  10. theGladyator01

Yardım SteelSeries Rival 3 Scroll sorunu

Onun scroll u kronik.
  11. theGladyator01

Monitör Alma Konusunda Yardım.

Estağfirullah hocam pc hocası işbirliği ile lg yi video çekmiş izleyip yorumlayabilirsiniz.
  12. theGladyator01

Glow durumu panelden panele monitörden monitöre değişiyor. IPS panel monitörler özellikle siyah gri gibi koyu renkleri neredeyse veremiyor. Ama diğer renkleri va ve tn panele göre çok daha canlı ve yüksek kontrast ta verebiliyor. Glow meselesi siyah renk için geçerli. Maaleseff ki glow meselesi...
  13. theGladyator01

https://www.amazon.com.tr/dp/B0GSQDRJZG?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 Kroniği vs hakkında bilgim yok fakat lg nin panelleri sağlam. Kasa olarakta sağlam ürünler üretiyor ben 1080p lik 24gs65f b modelini kullanıyorum memnunum. 1781547197...
  14. theGladyator01

1080p 2k 4k ?
  15. theGladyator01

Rjk Cratos Psu Kurduktan Sonra Usb Portlarına Sürekli Güç Gidiyor

Onu "disabled" yaparsam PC kapalıyken mouse umu ve gamepad imi şaej edemem. Hem o ayarla alakası yok hocam.
  16. theGladyator01

Hocam gaaliba sorunu buldum. 3lü prizimde sorun var. 2 tane farklı priz denedim onların tuşları kapalıyken böyle yapmıyor fakat benim prizde yapıyor. Ama denediklerim akım korumalı değildi pek fark olmaz İnşallah. Yeni 3lü priz alıcam. İnşallah sorunum çözülür.
  17. theGladyator01

Acaba kabloyu gönderip yeni kablo istesem düzelir mi? 1781431760 Fişi çıkarmadımda anahtardan kapayınca yine oluyor. 24 pin i geri takayımmı hocam?
  18. theGladyator01

Hocam şimdi çıkardım , galiba 24pin den. 2 dakikadır bekliyorum yanıp sönmüyor
  19. theGladyator01

Hocam bunu gece böyle bıraktım şimdi geldim hala yanıp yanıp sönüyor.
Geri