Arama sonuçları: *

1. theGladyator01

🔥İndirim Steam Sonbahar İndirimleri 2026

Grram değmez bence çok çok çok çok pahalı. Keşke 25 dolar falan yapsalarmış normal sürümü. Gerççi adamlar için 30 birim yapıyor bizim için 1500 birim... Keşke bu fiyatlandırmalar üzerinde biraz dursalar da TR dekigaribanlar 2 oyun alıp oynasın 1 aydır sistem bommboşş yatıyor.
  2. theGladyator01

Bu reis anlatmış herhalde hocam izleyin anlarsınız.
  3. theGladyator01

Valla hocam size bir taktik vereyim bilmiyorsanız , öncelikle gelen kutusundan biraz araba çıkıyor onları almadıysan al. Sonra zengin olmak için sahne arkası bileti kovala. Kontrol et bi sende varsa da biletle 20m değerinde araçları beleş alabiliyorsun onları alıp satıp zengin olabilirsin. Ben...
  4. theGladyator01

FH5 in mapi çok rezil hocam 100 saat oynadım ana hikaye bitti sildim. Bir süre sonra çok bayıyor.
  5. theGladyator01

Yardım DLSS Açınca Görüntünün Rezil Görünmesi

Bu arada FORZA oyunlarında bu tür görüntü sorunları oluyor mesela ben FH 5 de yaşıyorum mavi Skyline sürüyorum aracın arkasında mavi şeyler çıkıyor veyahut eskiden yaşadığım asfaltın çok geç renderlanması gibi olaylar normal gibi FH da. Ayrıca sürücüden sürücüye de bu tür hatalar ve kalite...
  6. theGladyator01

İkinci El Sistemde Bir Katakulli Var mı Yok Mu ?

Valla monitöre 10 milyar desen zaten 30 lira yapıyor ram SSD ile beraber.
  7. theGladyator01

İkinci El Sistemde Bir Katakulli Var mı Yok Mu ?

Yani hocam param güvendenin ne denli alıcı ve satıcıyı koruduğu meçhul o nedenle eğer illa alcam derseniz geldiği zaman hiç kesmeden paketi açıp sistemi kurup test ettiğiniz bir video çekin kanıt olur. Ama sadece ram in 10 15 milyar ssd nin 5 10 milyar olduğu bu devirde fiyat bana hiç inandırıcı...
  8. theGladyator01

Sizce Full Body Programım Nasıl?

Programı bir tane yarışcı abiden almıştık. 1790792518 Hem yeni başlayan biri haftada 5 gün spora gitmez bence 1790792672 Aynen öyle ağır yapıp az tekrar yapcaksın. 9-10 tekrar üstü yaptığın zaman da kilo yükselticeksin
  9. theGladyator01

Sizce Full Body Programım Nasıl?

Push Pull Leg Off Day Push Pull Off Day yapıyorum ben haftada beş kez , 2 itiş 2 çekiş 1 de bacak yapmış oluyorum.
  10. theGladyator01

Windows 11'e Formatsız Geçebilir Miyim?

Herhangi bir dosya hasarı vesaire riski olmadan taşıman için temiz format atman lazım. Gayet kolay bir işlem.
  11. theGladyator01

Yeni Gelen Windows 11 26h2 Güncellemesi Yüklenmeli mi?

Güncelleme hakkında tecrübe ve bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirler ise bende yüklemeyi düşünüyorum hocam. Bazı şeyler bayagı iyileşmiş diyorlar.
  12. theGladyator01

Çözüldü✓ Sisteme Trojjan mı Girdi

Hocam valla sistem hızında hiçbir sorun yok 2 kere hızlı tarama 1 kere çevrimdışı tarama yaptım Microsoft defender üzerinden Ayrıca Kaspersky indirip onunla da 2 sefer tarama yaptım bişey çıkmadı. Ayrıca mrt de yaptım 4 milyon dosya aradı virüs çıkmadı bende 1 saati geçince iptal tuşuna basmak...
  13. theGladyator01

Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Vallahi hocam keşke biraz aşsa yaklaşık 2 kat fark var. Yine de öneri için teşekkür ederim.
  14. theGladyator01

Hocam ücretsiz antivirüs varmı Kaspersky falan hep paralı
  15. theGladyator01

Yapay zekaya sordum ve bu bir domain sitesiymiş galiba. Yani Windows defender ın anında devreye girmesi sistemi kurtardı mı arkadaşlar ona göre bir format atıcam. Ama çok dosyam ve oyunum var gerçekten beni zorlar.
  16. theGladyator01

Beyler ETS lt adlı siteden mod yüklerken(normalde hep yaptığımız şey) bana insan doğrulaması adı altında bir tuş kombinasyonu yaptırdı ve bende o akşam yorgunluğu ve ile gittim o kombinasyonu yaptım☺️. Ardından CMD menüsüne altta fotoğrafını koyduğum şeyi yazdı ve ona rağmen ben hızlı bir...
  17. theGladyator01

Hocam silikonlu ve ANC li olması önceliğim , yine de teşekkür ederim.
  18. theGladyator01

Herkese iyi akşamlar öncelikle piyasaya biraz bakındım da 2000 lira civarına bir kulaklık arıyorum , 2-3 hafta önce qcy melobuds pro marka model kulaklığı aldım fakat 2-3 saate şarjı bitiyordu diye iade ettim. Normalde şarjı 7-8 saat gitmesi lazım o yüzden aynısından tekrar alayımmı diye...
  19. theGladyator01

Motovlogcu Dayı Hayatını Kaybetti

Allah Rahmet Eylesin...
  20. theGladyator01

Turknet Aboneliğimi İptal Ediyorum

Hocam üzülmeyin siz onu deil onlar sizi kaybetti. Sabrınızı da takdir ediyorum ben 1 hafta dayanamazdım.
Geri