Arama sonuçları: *

• Users: mr.deniz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. mr.deniz

assetto corsa dpc hata

merhabalar ben her şeyi kurdum dpc girmeye calıştığımda • Can’t load any information: server did not respond in given time. hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim
  2. mr.deniz

merhaba bana asetto corsa da nasıl online girebilirim

videodan ilerliyoeum teşekkürler content inik zaten
  3. mr.deniz

kayıt olmada sıkıntı yaşadım gonderdiği şifreleri kendi kabul etmedi
  4. mr.deniz

tamamdır teşekürler bir sorun olursa yine yazarım
  5. mr.deniz

bunlara bakmıştım süreki solda sıkıntı yaşadım bu modların en son sürümü lazım sanırım nerden bulabilirm
  6. mr.deniz

ben dpc sunucularını kastetmiştim
  7. mr.deniz

orjinal bütün dlc ler vardı sanırım
  8. mr.deniz

arkadaşlar bayadır uğraşıyorum asetto corsa da nasıl online girebilirim biri ayrıntılı anlatabilirmi şimdiden teşekürler
  9. mr.deniz

SAMSUNG KULAKLIK TWS KUALKLIK

bide şey sorcaktım eğer biliyorsan mağazalrda vs denetiyorlarmı bi yerde görmüştüm denetiyorları diye dezenfekte ediliyorlarmış mediamarktta
  10. mr.deniz

SAMSUNG KULAKLIK TWS KUALKLIK

arkadaşlar samsung buds 2 alınırımı kulaktan düşermi bisiklet sürerken mat siyahda solyuma oluyormuş diğer renkler de boyle birsoun varmı alınırımı
  11. mr.deniz

glaxy buds 2 alınır mı?

merhaba arkadaşlar yakında buds 2 alma durumum var parasına değermi her kulağa uyumlumudur birde izmir gaziemir optimum medimarkt ta deneme yaptırıyorlar mı veya aldıktan sonra çıkmadan densem bir sorun çıksa iade alırlarmı iyi akşamlar
  12. mr.deniz

anker kulaklık alınır mı?

Bayadir girmiyordum yeni gordum kulaklik aldim zaten gerek kalmadi steelseries nova1 aldim yinede teşekkür ederim
  13. mr.deniz

bütçeni bilmem q10 bazı yerlerde güzel ve kotü çok dışarda kulanılmaz diye biliyorum bütçen varsa buds2 bence
  14. mr.deniz

devamını okursan konu neyle devam ediyor görürsün ztn yarısında mı ne steelseries e geçti 1686087190 bence sporda tercih ediceksen samsung buds daha avantaj sağlar hem hafifi hem terletmez samsung bud hiç kullanmadım genelde kuğaımdan kulak içi kullanamıyorum ama görüşüme göre sporda samsung...
  15. mr.deniz

kk 260 gram fln hafif oneririm kaliteli bir kualklık 1686055051 adı üstünde oyuuncu kulaklığı nova 1 spor için başka kulalık almalısın onerilenlerden bunlar oyun tarafında iyiy kulaklıklar 1686055142 yani 1300tl ye aldım ben 2 gün oldu kesinlikle alınır mikrofounu makarlı tamamen gizleniy...
  16. mr.deniz

evet güzelmişkumaş kulak pedlerinden şüpheliydim ama rahat teşekkür ederim
  17. mr.deniz

ben kulaklık aldım direkt steelseries nova 1 aldım yinede eşekkur ederim 1685983951 hatta dün aldım
  18. mr.deniz

Pc Açıkken Elektrik Giderse Nolur?

evet bunun olucağını biliyorum dsnjlvjcsvvcx
  19. mr.deniz

Pc Açıkken Elektrik Giderse Nolur?

aradığım cevap teşekkur ederim 1685796791 hepinize teşekkur ederim 1685796959 biliyorum ama aklımda kalmasın diye gidince pc direk kapanırmı veya kendim kapatıpmı çekeyim fişi
Geri