Arama sonuçları: *

• Users: BayGazi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

25Bin TL Televizyon önerisi?

Merhabalar evde kullanım için için 25bin bandında 50-55inc televizyon bakıyorum. Gündüz evdekiler gündüz kuşağı programları izliyor, ben geceleri film izlemek için kullanacağım aynı zamanda PC den görüntü aktarıp oyun vs. oynamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Tcl 55C655 düz...
  2. B

30k bandında laptop önerisi yapar mısınız? (Max 34K)

Biraz daha düşük bütçe ile bu ürün nasıl hocam? https://www.teknosa.com/acer-nitro-v-15-nhqnbey001-intel-core-i5-13420h-156-8-gb-ram-512-gb-ssd-rtx4050-6-gb-fhd-ips-freedos-gaming-laptop-p-785361775?shopId=2019&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.32.3
  3. B

30k bandında laptop önerisi yapar mısınız? (Max 34K)

Merhaba yurtta kalan bir arkadaşım var. Grafik tasarım Adobe uygulamaları ve bazen oyun oynamak için laptop bakıyor Max 34K bütçesi var ne önerirsiniz?
  4. B

Aula f75 vs Havit 884L

Hocam çok detaylı anlatmışsınız gerçekten teşekkür ederim böyle bir bilgiye ihtiyacım vardı 🫡🫡genelde oyun oynadığım için Türkçe harfleri kullanmıyorum zaten ezbere kullandığım için İngilizce olmasıda sorun olmuyor.
  5. B

Aula f75 vs Havit 884L

Arkadaşlar bildiğiniz üzere temuda f75 stokları tükendi kapalı kutu şeklinde satanlar var, onları. Fiyatı da 884l ile yakın düzeyde oluyor. ikisi arasında ki farklar nedir acaba, Detaylı açıklama yapabilecek var mı?
  6. B

EXPO 6000MHz sorunu.

Sorun işlemciden kaynaklıymış. Anakarta farklı bir işlemci taktım bir sorun yaşamadım expoda bende ki 7950x3d yi farklı bir marka anakarta taktım yine Expo hatasına düştü. İşlemci satın aldığım mağaza ile görüşeceğim.
  7. B

EXPO 6000MHz sorunu.

Msi global ile görüştüm farklı marka olmak üzere 3 ayrı set ile denedim 1 i hariç diğerlerinin desteği varmış gskill z5 neonun da varmış zaten işlemci soket pinlerini kontrol etmemi söylediler haftasonu ona bakacağım
  8. B

EXPO 6000MHz sorunu.

Evet hocam
  9. B

EXPO 6000MHz sorunu.

Arkadaşlar merhaba, MSI X670E Carbon - 7950x3D ve XFX6900XT bir sistemim var. G.Skill Z5 Neo EXPO, Kingston Fury EXPO ve Patriot Viper Elite 5 olmak üzere 3 farklı RAM seti denedim ama hepsinde 6000MHz de sorun yaşıyorum. BIOS'tan EXPO'yu açtığımda PC de 6000MHz'yi alabiliyorum ama PC'ye...
  10. B

7950x3D ve 6900XT sistemimde oyunlarda takılmalar oluyor

Merhaba, Arkadaşlar sistemimde oyunlarda ara ara anlık takılmalar yaşıyorum özellikle CS de çok fazla, Valorant da takılmadan ziyade bazen sağa sola dönerken FPS yüksek ama sanki 60Hz monitör de çeviriyorum gibi oluyor. Valorant bazen de birdenbire 10FPS'e düşüyor Alt Tab yapıp oyuna tekrar...
  11. B

Klavye ve mouse önerisi yapar mısınız

Merhabalar, klavye mouse önerisi yapabilir misiniz? FPS oyunları oynuyorum, mouse palp biçimde kullanıyorum ve ellerim büyük o yüzden küçük mouse istemiyorum.
  12. B

2K 1440p monitör önerisi?

Merhaba, 2K 240Hz monitör önerisi yapabilir misiniz? Bütçe 13-15k arası.
  13. B

ASUS ROG PG259QNR mı XG259qn mi?

Merhaba arkadaşlar, ikinci el bir monitör alacağım aklımda ASUS ROG PG259QNR ve XG259qn var fiyatları aynı durumda 12-13K Biri 360Hz diğeri 380Hz ama duruş olarak 360Hz daha kaliteli gibi duruyor sizin fikirleriniz nedir?
  14. B

Ekran kartı ARGB bağlantısı

Elimde 6900XT toxic var renkleri kasa ile aynı olmasını istiyorum Corsair iCUE kontrolcüsüne bağlamam için hangi kablo gerekli?
  15. B

X670e Carbon ile G.Skill Z5 Neo EXPO sorunu

Tam ürün koduna akşam eve geçtiğimde bakayım hocam, teşekkürler. 1714396967 FPS odaklı oyunlarda çok fark eder mi peki 4800-6000 valorant CS vs.
  16. B

X670e Carbon ile G.Skill Z5 Neo EXPO sorunu

Merhaba, X670e Carbon ve G.Skill Z5 Neo RAM aldım işlemcim 7950x3D. BIOS ayarlarında standart 4800MHz çalışıyor herhangi bir sorun yoktur, stabil çalışıyor. BIOS ayarlarından EXPO ayarını açıp 6000MHz olduğunda sıkıntı yaşıyorum çok geç açılıyor 1dakika üzerinde (hızlı açılması için bir ayar...
  17. B

Kasanın alt tarafına sıvı soğutma montajı olur mu?

Alt taraf full mesh diye alta takmayı düşündüm bir sorayim dedim
  18. B

Maalesef üst tarafa sığmıyor oraya sığsa bir sorun kalmaz.
  19. B

Ön tarafta zaten işlemci radyatörü var ustede sığmıyor işlemci soğutucusunun hortumdan dolayı görselde paylaştım 1713964058 Bir çaresi yok mu yani 1713964151 Görselde de bellidir kasanın alt tarafı falanda full mesh etkisi olmaz mı
  20. B

Merhaba, Thermaltake ceres 500tg kasa var elimde ve 420mm sıvı soğutucum mevcut. Tek seçeneğim ön tarafa takmak sıvı soğutma boruları da üst yüzeyde kalıyor. Alt tarafa sığmadı için bu yüzdende üst radyatör kısmının alanını da kısıtlıyor. Sizlere sorum ise şu; sıvı soğutmalı 6900XT toxic modeli...
Geri