Arama sonuçları: *

• Users: szbybox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. szbybox

20 lik diş çekimi nasıl olur

Hiçbir sıkıntı yaşamazsın kanka, çekildikten sonraki 1-2 gün pek bir şey yiyemezsin. Dişin yarı gömülüyse tek bir tane dikiş atıyorlar onu da bir sonraki hafta alıyorlar pek sıkıntı çıkartmıyor. İğnesi acıtmaz, uyuştuktan sonra da sen bir şey anlamazsın zaten. Merak etme sık dişini git hiç...
  2. szbybox

Ekran kartı önerisi 2000tl

1060 düşünebilirsiniz hocam
  3. szbybox

Bilgisayar Gamepass Üyeliğim Gözükmüyor

1 aylık ultimate sayfasına girdiğimde normalde 5 Şubatta yenilenecek olan ödeme Aralık 30'da olacakmış böyle mi olması gerekiyor pek bilmiyorum da
  4. szbybox

Bilgisayar Gamepass Üyeliğim Gözükmüyor

Gençler merhaba, gamepass üyeliği aldım 7 aylığına ancak oyun indirmeye çalıştığım vakit izin vermiyor abone ol falan diyor ben yanlış bir şey mi yaptım anlayamadım yardımcı olabilir misiniz
  5. szbybox

Bunlardan hangisi mantıklı bu fiyata

3600 almanızı tavsiye ederim hocam
  6. szbybox

Yardım only up yeşil kareler sorunu

Hocam ekran kartınızda ya da ramlerinizde bir arıza oluşmuş olabilir, ekran kartınızın sürücülerinin düzgün çalışıp çalışmadığına bakın, güncellemeleri varsa güncelleyin ve ramlerinizin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Bir de üstteki arkadaşın dediğini anlamak için mümkünse farklı bir...
  7. szbybox

Yardım only up yeşil kareler sorunu

Ekran kartına overclock yaptınız mı?
  8. szbybox

iPhone 11 mi Xiaomi Mi 13 Lite mı ?

Gençler selam, elimde iki senedir kullandığım bir iPhone 11 var ve kullanmaktan biraz sıkıldım açıkçası. Android bir telefon kullanmak istiyorum ve mi 13 lite ile karşılaştım. Elimdeki iPhone 11'i satıp bunu alırsam ne gibi farklılıklarla karşılaşırım ? Mi 13 Lite mı daha iyi yoksa iPhone 11 mi ?
  9. szbybox

700 TL bandında gaming kulaklık önerisi

Corsair hs35'e bakabilirsiniz hocam
  10. szbybox

rx 6600 ana kartıma uyumlu mu

Gençler iyi geceler, elimde 1660super ve r5 5500'lü sistem var anakartım da asus prime a320m-k. Elimdeki ekran kartını satıp ikinci el rx 6600 almayı düşünüyorum. Bu kart benim anakartımla uyumlu mudur ?
  11. szbybox

Starfield Oynayabilir Miyim ?

Yanlış anlaşıldım galiba hocam o benim sistemim Minimum: İşletim Sistemi: Windows 10 versiyon (10.0.19041.0) İşlemci: Ryzen 5 2600x veya Core i7-6800K Bellek: 16GB RAM Ekran Kartı: Radeon RX 5700 veya GeForce GTX 1070 Ti DirectX: Versiyon 12 Depolama: 125GB Notlar: SSD gerekli Önerilen...
  12. szbybox

Starfield Oynayabilir Miyim ?

Gençler selam biliyorsunuz starfield'ın sistem gereksinimleri açıklandı ben de sistemimle stabil bir şekilde oynayabilir miyim diye merak ettim. 16 Gb ram, 6gb 1660 Super ve Ryzen 5 5500 işlemcim var. Cevaplayabilirseniz sevinirim
  13. szbybox

CPU fanını çıkartmak

Gençler selam, 1-2 hafta önce yeni bir amd işlemci aldım ancak sanırım fan vidalarından 2 tanesini tam oturtamamışım yeni fark ettim. Fanı çıkartıp vidaları oturtturup geri taksam takarken tekrar termal macun sürmem gerekir mi
  14. szbybox

Çözüldü✓ İşlemci ekran kartıı

Darboğaz falan asla olmaz hocam, iyi performans alırsınız merak etmeyin
  15. szbybox

600 Lira Civarında Kablosuz Gaming Mouse Önerisi

600 lira param var biraz üstüne de çıkabilirim kablosuz gaming mouse önerebilirseniz sevinirim
  16. szbybox

1000 TL Bütçe Kablosuz Mouse Önerisi

Razer Basilisk X HyperSpeed'e bakabilirsiniz hocam
  17. szbybox

bu fiyata bu oyunlar alınır mı?

Metro Exodus alınır hocam ancak EA Play alarak 160 lira vermekten kurtulmak ya da xbox game pass almak sizin için daha iyi olabilir.
  18. szbybox

Rampage k60 Alınır mı ?

Alınmaz hocam, logitech g213 öneririm ona da bir bakın.
  19. szbybox

İnternetten hazır sistem alan varsa bakabilirimi iade

Hocam sorun yaratmaz ancak bunun için iade etmek bence gereksiz ama yine de siz bilirsiniz tabii
  20. szbybox

Amd ryzen 3 1200 lü sistem topladım nasıldır?

Hocam aynı bütçede biraz daha araştırma yapıp daha iyi işlemci ve daha iyi bir ekran kartı alabilirsiniz. İkinci el piyasasından ryzen 5 3600'e bakın
Geri