Arama sonuçları: *

• Users: prexzss
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Dün geçirdiğimiz kazayı aklımdan çıkaramıyorum

Sağol. Bugün petlasın sıfır lastik takımını aldık.
  2. P

Çözüldü✓ Sizce bu ram alınır mı?

Bence gereksiz 16 şimdilik yeter
  3. P

ETS 2 Hangi DLC'ler Alınmalı?

Sırayla bölgeleri al
  4. P

İnşallah 😔 1686729428 Babam sabah 2 kağıt toplayan çocuğa sadaka vermişti hayat bimmucize resmen
  5. P

hangi işlemciyi kullanıyorsunuz

Ryzen 5 5500
  6. P

Merhaba ben 14 yaşındaki bir çocuğum. Babam ise 41 yaşında senelerdir tırcılık yapan birisi. Dün saat 6 gibi babam beni işe çağırdı. Babama yardım etmeyi severdim bu yüzden kabul ettim. Yola çıktık. Çerkezköy gişelerden kum aldık ve İstanbul yönüne döndük. her şey yasalara uygundu. Hızımız 90km/h...
  7. P

Mavi Ekran Laptop mavi ekran hatası

Eyw reis 1686472676 Ama PC hiç açılmıyo
  8. P

Oney
  9. P

Arkadaşlar 3-4 ay önce bozuk olduğunu bilerek 100tl ye aldım. Toparlarım diye düşündüm. Tek problemi bu kaldı. Sorunu nedir bilenler varsa beklerim.
  10. P

Öneri 400-450 TL arası mouse öneri

Arkadaşlar Max 400tl biraz geçebilir ama çok geçmesin. Kablosuz veya kablolu olabilir. Uzun süre götürecek bişey istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
  11. P

FIFA 23 oynarken kapandı açılmıyor

Arkadaşlar FIFA 23 indirdim oyunu açtım bilgisayar dondu bende kapattım powerdan kabloyuçektim bekledim ama hala çalışmıyo ne yapabilirim
  12. P

8. Sınıf devamsızlıktan kalma varmı.

Arkadaşlar 8. Sınıfa gidiyorum. 12 gün özürsüz 15 gün özürlü devamsızlığım var sınıfta kalma ihtimalim varmı.
  13. P

8. Sınıfta kalma varmı

Arkadaşlar 8. Sınıfa gidiyorum 15 özürlü 12.5 özürsüz devamsızlığım var. Sınıfta kalma ihtimalim varmı varsa ne yapabilirim.
Geri