Arama sonuçları: *

• Users: OmerD
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

RX6600 ekran kartı güç tüketimi çok az

Sorun işlemciden kaynaklımıdır yani. İşlemci değiştiğimde sorun yaşamadan kullanabilir miyim. İşlemci önerin var mıdır ? 1683139987 Darboğaz yapacağını biliyordum işlemciyi daha sonra değişirim diye düşünüyordum ama. Aynı fps vermiyor hatta çok daha düşük fps veriyor ve sürekli fps drop yiyorum
  2. O

çok fazla oyun yok şuan pc de. Valorant ve cs go var. RX570 ile valorantta 250 fps alırken bu kartla şuan 130 -190 arası oynuyor fps ve 34-35W çekiyor güç tüketimi. Furmark testinide 12 dk oalrak yükledim bir sorun varmıdır bilmiyorum. Kartta yapısal bir sorun yok diye düşünüyorum
  3. O

Atmadım. Radeon üzerinden mi atacağım
  4. O

Yardım RX 6600 XT çok az güç tüketiyor

oraları da göremiyorum ki ama. Kartı taktığımdan beri en yüksek güç tüketimi olarak 34W gördüm ve en yüksek MHZ olarak da 800 civarı. Oyun içinde işlemci 60 larda çekerken ekran kartı 25-30W çekiyor. Ve bundan dolayı da sürekli oyunlarda kasma meydana geliyor. Eski kartım olan ryzen 5 2600 ile...
  5. O

100W ile çalışsa ben ona da razıyım ama normalde çalışmıyor. İşlemcinin 60w civarı çektiği yerlerde ekran kartı 25W güç tüketiyor. Aynı şekilde İşlemci 3600 Mhz ile çalışırken ekran kartı 600-800 Mhz arası. Benim asıl sorunum bu kart neden güç çekmiyor. Eski akrtım boşta iken 25-30W güç tüketiyordu
  6. O

Yardım RX 6600 XT çok az güç tüketiyor

RX6600 Ekran kartı aldım bende. Aynı işlemci ile kullanmak için taktım ve bende de aynı sorun var. Cevabını bulabildin mi sorunun durum nedir.
  7. O

Merhaba; Sapphrie RX6600 ekran kartı aldım ve sisteme taktım. Taktıktan sonra takılmalar vs vardı. Driverler yükledim ve boşta gezinirken bu takılmalar gitti. Ancak oyun içinde takılmalar ciddi anlamda devam ediyor. Kartın güç tüketimi dikkatimi çekti ve düşük mhz ile çalışıyor. Boşta iken 4W...
Geri