Arama sonuçları: *

• Users: Hasanlorex
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Bilgisayarım hem oyunlarda hem genel kullanımda çöküyor.

abi yardimci olabilir misiniz
  2. H

750 watt mis abi 1751744895 abi occt den power testi yapiyordum ama CPU 100 dereceye firladi direkt ben de durdurdum. ne yapmaliyim?
  3. H

2023 haziranda aldim. 2 yil boyunca her gun 5-6 saat kullandim ortalama. yazin bu sure 8-10 saate kadar cikti. termal macun hic yenilenmemisti. 2024 aralikta yenilendi en son. 1751744350 bakiyorum abi 1sn
  4. H

yetiyordur bence abi zaten tam hatirlamiyorum watt i 650-750 falandir. onu gorebiliyor muyum sistemden
  5. H

yoktu abi daha yeni geldi zaten servisten
  6. H

Merhabalar abilerim, yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayarım hem oyunlarda hem genel kullanımda çöküyor. Bilgisayarım her oyunda veya tarayıcıda bile beklenmedik şekilde çöküyor. Bazen direkt kapanıyor, bazen de Unreal Engine hatası veriyor. Yaklaşık 1.5 aydir bu sorunla karşılaşıyorum. 🔍...
  7. H

bu monitor alinir mi? neden bu kadar ucuz

https://www.amazon.de/-/en/Brightness-Frameless-FreeSync-DisplayPort-Compatible/dp/B0CLGSZNYJ/ref=sr_1_3?crid=AUQSW23WUP87&dib=eyJ2IjoiMSJ9.QILvfyEs9yb7Br8dJs1jfBnLqqDYWwbqiD6rtc_EtHapGC_mckHPOQxk1b50dHIic0RuNY69FVUfHgFygFojktS8pf3MfQXxTJKB8Z0J3zlYIk7lRWqlWfslXorilPWCxoXe6o-e0HXPpTQmaByQFK1gc6g5z...
  8. H

hoparlor onerisi varmi

evet oyun falan izlerken degil de bazen dizi film izliyorum monitorden cikan ses cok iyi degil
  9. H

hoparlor onerisi varmi

bilgisayarin sesini disariya vericem kaliteli bir seyler istiyorum onerecek var mi butce 1k
  10. H

butce 4-5k yi gecmeyecek sekilde guzel bir mouse onerisi yapar misiniz?

istedigim ozellikler: agirlik olarak 80-100gramin altinda olsun kablolu/kablosuz pek fark etmiyor hz olarak 1000 hz nin ustunde olsun elim ortalamanin biraz ustunde o yuzden cok kucuk olmasin mumkunse sade olsun fazla tus bulunmasin guncel olarak logitech g502 hero kullaniyordum fakat gereksiz...
  11. H

kasadan ses geliyor yardim

kasadan ses geliyor bildigimiz cizirti sesi fazlaca geliyor ust fandan dolayi oldugunu tahmin ediyorum elimle ustteki fani yavaslattigimda ses kesiliyor 2dk sonra tekrar basliyor ne yapmaliyim o fani nasil devre disi birakabilirim ve birakirsam performansta bir azalma olur mu?
  12. H

bilgisayarimda kablosuz baglanti yok

bunu almadan yapamaz miyim abi
  13. H

aynen abi
  14. H

bu sekilde burada wifi kismi yok ve bilgisayarda sadece kablolu baglanabiliyorum kablosuzu nasil acabilirim lutfen yardimci olun
  15. H

sistemde ekran karti dusuk ama digerleri yuksek problem olur mu

GTX 1060 3gb ekran karti ile ryzen 5 5600 islemci ve 16gb ramlik bir sistem oyunlarda sikinti olusturur mu? PSU 650w
  16. H

klavyede neye basarsam ekranda cikiyor yardim edin

baslikta dedigim gibi neye tiklarsam ekranin asagisinda cikiyor nasil duzeltebilirim boyle olmasini istemiyorum
  17. H

windows defender da tarama yapamiyorum

kaspersky free kullaniyorum. yeterli olur mu?
  18. H

acmasam bir sey olur mu bilgisayara?
  19. H

boyle bir hata veriyor. yardimci olur musunuz. yeni format attim pc ye
  20. H

Virüs bulaştı. Formatla düzelir mi?

Bir şekilde birinin oyununa geldim attıgı dosyayı calıstırdım. Hesaplarım güvende şimdilik ama virüsün bilgisayarda olup olmadıgından emin değilim. Şimdi format atıyorum. Düzelir mi? Hangi antivirüsleri indirebilirim virüsü bulması için?
Geri