Arama sonuçları: *

• Users: Tekyolevrim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Asus dual rx 7600 sıcaklık normalmi

ben cozumu sana anlatiyim kardesim. ayni sorunu asus dual 7600 v2 kartimda yasamistim yabanci forumlarda ve amdnin kendi forumda yapilan aciklama ile cozdum sorun kartin frekans değerinin amd adrenalinde olmasi gerekenden yuksek ayarlamis kartin kutusuna bakarsan orada gaming boost hizi filan...
  2. T

Çözüldü✓ ASUS Dual RX 7600 Sıcaklık Değerleri Normali

baya olmus ama ben cozumu sana anlatiyim kardesim. ayni sorunu asus dual 7600 v2 kartimda yasamistim yabanci forumlarda ve amdnin kendi forumda yapilan aciklama ile cozdum sorun kartin frekans değerinin amd adrenalinde olmasi gerekenden yuksek ayarlamis kartin kutusuna bakarsan orada gaming...
  3. T

PSU dolayı kasma takılma FPS drop olurmu

5800x3d ile yer yer fps 100 lerde bile olsa bazi karelenmeler yasiyordum eski psum 550w lik bir psu idi islemciye sitres testistinde baktiğimda yer yer 60 amperlere kadar guc cektiğini fark ettim ve eski psununda max 12 volt amper degerinin 60 civarinda oldugunu ogrendim yeni bir psu ile...
  4. T

Çözüldü✓ Soğutucu Önerisi r7 5800x3d

ayni işlemciyi satin aldim cooler master masterliquid 240 l v2 sivi sogutma sistemim vardi sitres testinde 10 dakkada 90lara bile vuruyodu genelde 86 derece full yukte geziyordu islemci icin normal oldugunu yaziyolar heryerde ama daha once snowman diye cinmali bi firmanin dandik gorunumlu kule...
Geri