Arama sonuçları: *

1. LoL bağımlısı asosyal

Sizce en Lanet iş sektörü veya meslek

Sizin en çok lanet ettiğiniz tiksindiğiniz nefret ettiğiniz iş sektörü veya meslek ne benimki konfeksiyon, terzilik; pis, tozlu, iğrenç, daraltıcı öğkkkk
  2. LoL bağımlısı asosyal

Yardım Max 7k ya ekran kartı önerir misiniz ?

Knk 8 vram artık yavaştan yetmemeye minnacık başladı ama ben rx 6700 taraftarıyım zaten nerdeyse aynı perf. Kartlar o yüzden ekstradan 2 vram baya iş yapar ayrıca site güvenilir 2 3 kişi dışında şikayet duymadım.
  3. LoL bağımlısı asosyal

Sistemin ne kadar eder?

Bence bi 9 10 k sı var monitörsüz ekran kartı fena değil
  4. LoL bağımlısı asosyal

Yardım Max 7k ya ekran kartı önerir misiniz ?

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-amd-radeon-rx-6700-pulse-11321-02-20g-160-bit-gddr6-10-gb-fiyati,913912.html https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-rx-7600-pulse-11324-01-20g-128bit-gddr6-8-gb-fiyati,99744411.html F/P istiyosan bırak nvidia yı
  5. LoL bağımlısı asosyal

İnternetimi Yükseltmem Gereklimi?

İnternet hızlarım fotoğrafta görüldüğü gibi oynayacağım maksimum Online oyunlar LoL CS ve Call of Duty oyunları yükseltmem gerekli mi yoksa boşuna masraf yapmıyim mi tahmini kaç MS alırım?
  6. LoL bağımlısı asosyal

5 günlük bodybuilding program önerisi

5 aydr aralıksız araştırma yapıyorum nerdeyse her hareketi öğrendim kafamda push pull legs rest push pull rest programı var önerin varsa buyur böyle bi progrm
  7. LoL bağımlısı asosyal

3 gün fullbody kadar boş bir şey yok 1 ay yaptm ondan sonra hata ederek bro split yaptm ama en iyisi ppl
  8. LoL bağımlısı asosyal

4 5 aydır yapıyorum bu sporu, yavaştan göğüs falan çıkmaya başladı program değiştireceğim haftada 5 gün gideceğim bana bro split (kol günü göğüs günü) gibi bir şey önermeyin mümkünse PPL (push pull legs) programı 5 günlük önerilerinizi bekliyorum.
  9. LoL bağımlısı asosyal

Sizce Ddr5 Rx 6800 mi ddr4 rx 7900 Xtx mi

7900xtx her türlü bence
  10. LoL bağımlısı asosyal

Çözüldü✓ Bu sistem nasıl il defa düşünüyorum

Aşırı bi fark olmaz ama soğutucu bence r5 5600 için en önemli şey alabilirsen attıklarımı al alamazsan buda çok kötü olmaz
  11. LoL bağımlısı asosyal

Çözüldü✓ Bu sisteme hangini takmam uygun olur bilgim 0

E knk demiştim önceki konuda en iyi seçeneklerin (2500 tl bandı) corsair h100 ve tforce herkes onları önerecek zaten 1685270274 En ucuzunu alsan çok üzermi üzmez ama şu 2 sinden birini alsan çok daha iyi 1685270278 En ucuzunu alsan çok üzermi üzmez ama şu 2 sinden birini alsan çok daha iyi
  12. LoL bağımlısı asosyal

Çözüldü✓ 35 k AM5 soket sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/292910/elite-6800-amd-ryzen-5-7600-msi-radeon-rx-6800-gaming-z-trio-16g-v1-16gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
  13. LoL bağımlısı asosyal

Websitem sizce nasıl ?

Bekle pc topluom 1 ay sonra gei gelcem
  14. LoL bağımlısı asosyal

Hikayeli oyun önerisi

Gow u sevdiysen kesinlikle Devil May Cry oyna combat sistemleri çok güzel
  15. LoL bağımlısı asosyal

Websitem sizce nasıl ?

Bence pp si malphite olan birine göre baya iyi ama kşke şu boş kısmada bşiler koysan bulanık logo felan
  16. LoL bağımlısı asosyal

60kb indiriyorum(türk telekom)

Ben yatırmayınca öyle oluyodu. Müşteri hizmetleriyle görüştünmü?
  17. LoL bağımlısı asosyal

10-12K bütçeli hazır sistem önerisi

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-grasseb-intel-core-i3-12100f-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-oyun-bilgisayari-p-46429
  18. LoL bağımlısı asosyal

60kb indiriyorum(türk telekom)

Faturası yatmamış olabilir
  19. LoL bağımlısı asosyal

Red mi? Blue mi? (switch)

İyi blue Blue alıym o zmn
  20. LoL bağımlısı asosyal

Çözüldü✓ Bu sistem nasıl il defa düşünüyorum

1685214956 Şu 2 nden birini seçmen yeterli olur hem 30 k yıda aşmaz
Geri