Arama sonuçları: *

• Users: DenizKale
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. DenizKale

Mc Donalds Nugget oyunu

Reyiz 1 dk ayırıyorsun günde ne abartmışsın sanırsın günde 1 saat emek harcıyorsun 1689492426 Yani ortalama 80-90 civarı rahat yapılıyor ben bugün 87 yaptım bedava harici kullanmayacağım için 450'ye çok rahat ulaşılır.
  2. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Menü almadan olmuyor di mi deneyen var mı
  3. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Ulan bugün 19 Mayıs tamam menü vermeyin bari ne bileyim bir dondurma olur bir cookie olur bir şey vereydiniz be
  4. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

O olay kopardı MSMDMMDMDMD
  5. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Herhangi bir menüde 15 TL indirim ya da menü yanına mcnugget 5 TL idi galiba 1683925848 Öylesine sırf yapmam olmak için yapıyorlar hala yarışmayı işte
  6. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Olm hiç yapmasınlar daha iyi ne diye uğraştıriyorlar ki bizi
  7. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Özelden nasıl yapıldığını yazabilecek var mi ya
  8. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Gerçekten her gün menü verseler anlayacağım ha bedava kola bile vermiyorlar xd
  9. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Oluşan bugdan dolayı yüksek ihtimalle oyun artık gece olmayacak gg xd
  10. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Kardeş adamlar da kârlarına bakıyorlar ve tüm Türkiye'den bahsediyoruz günde 10.000 kişi gece oynasa fazladan 10.000 menü gibi düşün ve her gün oluyor bu ki min hesap yani kim bilir belki 100-200K kişi oynuyordur, üniversite duzeyinde öğrenci olup da bundan haberi olmayan kişi olduğunu pek...
  11. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Ya Instagram'da millet McDonald'sin ana hesabında gece sınırsız oynama taktığını paylaşmış, ya gerçekten bazılarında akıl yok 1683525470 Gelen tepkiler üzerine de geri getirmiş olabilirler
  12. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Ya belki direkt kaldirmasalar bile örnek veriyorum son kullanma tarihini yarına çekse adam hiçbir şey diyemezsin kampanyayı istediği zaman değiştirme ya da bitirme hakkı var, dikkat edin o yüzden yani
  13. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Valla burada da diyormuş 25 Mayıs diye, beyler siz her şeye karşın kullanın en kısa sürede her an kalkabilir kazandığınız ödüller de belli olmaz bilginiz olsun 1683494980 Ben taktigini çözmüştüm her gün alıyordum valla bigmac xd en kötü gün aşırı
  14. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Reyiz sadece forumla değil zaten ya elbet tiktok Instagram'da falan da dönmüştür bazı kişiler kendileri fark etmiştir, yayılmıştır yani. Ulan aklıma şey geldi acaba Dünya Kupası zamanı var mıydı böyle bir şey eğer varsa çok üzülürüm valla xd
  15. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Kahveleri gayet uygun bu arada ve ben beğeniyorum açıkçası lezzetini 1683494588 Yüksek ihtimalle bugu ogrenen forumdaki herkes günde iki tane kazanınca erken bitirme kararı aldılar MSMDMDMDMMDMDMD
  16. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Ki Burger King ne zaman böyle bir etkinlik yapmış, bunu geçtim az big mac yemedik dünya kupası zamanı, yine adamlar dağıtıyor yani. 1683494409 Ben bugün dürüm nugget patates hepsini aynı anda aldım fena sarıyor MSMDMDMDMDM
  17. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Kanka 1- Yeni müşteri 2- Yüksek ihtimalle bilgilerimizi satıyorlar xd 1683494242 Hocam en leş menü olmuş 70 lira ne verecem o paraya
  18. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Beyler gömüşsünüz falan da yine aldık bedavaya menü cookie nugget falan daha ne istiyorsunuz adamlar da sonuçta bir şirket kârlarına bakıyorlar kimse babasının hayrına vermiyor.
  19. DenizKale

Mcdonald's oyun konusu

Tam kaldırılmadan önce son kazananlardan biriyim galiba verdikleri şeye bakın xd
Geri