Arama sonuçları: *

• Users: Blackness_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Blackness_

FL Studio Reverb verme?

tamamdır kanka hallettim sağolasın
  2. Blackness_

FL Studio Reverb verme?

2. Satırda olan Kayıt 12 adlı dosyaya reverb ve pitch vermek istiyorum nasıl yapacağım?
  3. Blackness_

EFootball 25 Steam Açılmıyor

Teşekkür ederim yaptım güncelleme varmış onu yaptım
  4. Blackness_

yok kuzen çalışmadı
  5. Blackness_

yaptım sistemi yeniden başlattım yine bişey olmadı 1736896787
  6. Blackness_

Az önce oyunu yükledim açmaya çalıştığımda steam'de çalışıyor olarak görünüyor fakat 5 saniye sonra geri kapanıyor yardımcı olur musunuz.
  7. Blackness_

Preo MG50 Plus Klavyem W,3 Gibi Tuşlara Tıklamıyor

Preo MG50 Plus Klavyem W,3 Gibi Tuşlara Tıklamıyor Tıklasa Bile Saliselik Oluyor Valorant Oynarken Can Sıkıyor İlk Aldığım Günden Beri Böyle Garantisi Vardı Sanırım Geçerli Midir Kapsama
  8. Blackness_

Silinmeyen Dosyayı Güvenli Modda Sildim

öyle bişe oldu :) 1725631747 ne demek hocam öğrenmek ne zaman suç oldu :)
  9. Blackness_

TÜM DESTEK VEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM ÇÖZÜMÜ BASİTMİŞ KENDİM DENEME YANILMAMLA BULDUM ÇÖZÜMÜ; pcyi yeniden başlat kısmına geliyoruz oradan shift+yeniden başlat butonuna tıklıyoruz yeniden başlarken eli shiftten çekmeyin ondan sonra mavi bir ekran gelecek pc onarım ekranı oradan sorun...
  10. Blackness_

e evet oradada görünmüyor 1725215098 + olarak cpu yu fazla kullanıyor
  11. Blackness_

evet denedim fakat kapattığım gibi yeniden açılıyo 1725214861 denedim 1 saniye geçmeden tekrar açılıyor 1725214878 unlockerda gorünmüyor 1725214893 ölmedi ölmedi başka çözüm arıyodum :)
  12. Blackness_

13. Blackness_

Pc Yeniden Başlarken Kapattım Ssd Çalışmıyor

yardımcı olur musunuz
  14. Blackness_

girdim ama yok ssd çıkmıyor başka bir ssd'm var onu taktım onu kullanıyorum şuan ne öneriyosunuz poweri takıyorum ssdye ama çalışmıyor 1718739581 b
  15. Blackness_

Bilgisayarı yeniden başlatıyordum ve uzun süre başlatılamadı bende psu güç düğmesinden kapattım sonra ssd çalışmamaya başladı sonra alttaki hatayı verdi
  16. Blackness_

Çözüldü✓ Bilgisayarı yeniden başlatırken kapattım

nasıl çözdün knk
  17. Blackness_

VALORANT SECURE BOOT HATASI WİN11

merhaba ben bundan bi 1 ay önce yeni ssd aldım ve win 11 in son sürümünü kurdum valorantı yükledim fakat açmaya çalıştığımda van9001 van-9003 gibi hatalar verdi sebebini araştırdım secure boot açmam lazımmış biostan açtım msconfig'dede açık görünüyo fakat oyuna girdiğimde hatayı hala veriyo tpm...
  18. Blackness_

VALORANT SECURE BOOT HATASI WİN11

merhaba ben bundan bi 1 ay önce yeni ssd aldım ve win 11 in son sürümünü kurdum valorantı yükledim fakat açmaya çalıştığımda van9001 van-9003 gibi hatalar verdi sebebini araştırdım secure boot açmam lazımmış biostan açtım msconfig'dede açık görünüyo fakat oyuna girdiğimde hatayı hala veriyo tpm...
  19. Blackness_

Kulaklığımın Mikrofonu Kaliteli Olmasına Rağmen son 1 Gündür Boğuk Veriyor?

Kulaklığımın Mikrofonu Normalde Sesi Çok Kaliteli Veriyor Fakat Bugün Pcyi Açtığımda Sesi Boğuk Gittiğini Gördüm Ve İzlediğim Video Fln Sanki Video Ses Kanalına Katılmış Gibi Net Gelirken Benim Sesim Kötü Gidiyor Çözüm Bilen Var Mı?
  20. Blackness_

Pes 2023 Pc İle Mobile Arkadaş Maçı Atabiliyor Mu?

Pes 2023 Pc İle Mobile Arkadaş Maçı Atabiliyor Mu?
Geri