Arama sonuçları: *

• Users: aligokce0
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. aligokce0

Arkadaşlar paylaşacağım sistem iyi mi?

Keşke 4000 serisi alabilsek :) ama maalesef baya aşıyor beni peki önerebileceginiz amd ekran kartı var mı? yada hazir bildiginiz sistem var mı link olarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben derdimi detaylı bir şekilde anlattığımi düşünüyorum çünkü şimdiden teşekkür ederim (:
  2. aligokce0

Hocam bir sorum olacak bazı oyunlarda çok nadir görüyorum önerilen 8gb gpu istiyor maximum gpu da 12 istiyor bana önerdiğiniz bu sistemde maximum ayarlarda oynayabilir miyim? Kusuruma bakmayın lütfen çok anlamiyorum sistemlerden o yüzden detayli bir şekilde sormak zorunda kalıyorum bir sorum...
  3. aligokce0

Bakıyorum hocam sağolun
  4. aligokce0

Tamam bekliyorum hocam
  5. aligokce0

Ben bu sistemi bulabildim seçenekler arasında bana önerebileceginiz bir site var mi peki hazır sistemler için bu fiyatta
  6. aligokce0

Alacağım sistem bu 2. el sistem toplamak istemedim yerine sıfır hazır kasa alacağım bütçem 20,000 tl 1.) Ben bu sistemle 2023 ün son çıkan oyunlarını rahatlıkla oynayabilir miyim? örn: Star Wars Jedi Survivor, The Last of Us Part 1, Dead Space Remake gibi vs. 2.) Ve sonradan çıkacak oyunlarda...
Geri