Arama sonuçları: *

• Users: Sphnx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Mönitöre görüntü gelmior.(Mönitör çalışıyor,ekran kartı çalışıyor)

görüntü gelmediği için denemedim ama deniyeyim 1685190290 halloldu ustam ellerine sağlık teşkkür ederim
  2. S

Çözüldü✓ Mönitöre görüntü gelmior.(Mönitör çalışıyor,ekran kartı çalışıyor)

Merhabalar geçen pcmin ram mhzini ayarlamak için biosa girdim ayarladıktan sonra pcyi kapadım ve tekrar açmaya çalıştırdığımda mönitöre görüntü gelmiyor ama bilgisayar çalışıyor.İnternette bios pilini çıkarın dendi çıkarıp tekrar takmama rağmen aynı sonucu aldım.Yardım edebilir misiniz ?
  3. S

Çözüldü✓ 3D survey yazılımı için pc toplamam lazım yardım edebilir misiniz ?

32x2 ise olur ustam ilerde artırma yaparsak diye. Bakayım ustam izninle sisteme
  4. S

herkes etiketliyo @Kürşat Kütükçü bi yardım ustaa
  5. S

Hocam bi el şart çok fazla parça var hangisi iyi neyi neyle kombinasyonlarsak daha iyi olur fikir sahibi edebilirseniz beni çok memnun olurum
  6. S

Merhabalar 3d survey yazılımını kullanmak için pc ye ihtiyacım var 4080 olan 64 128 gb arası ram en az 1 tb ssd işlemci için intel 13 12. nesil diyorlar ama amd de olur soğutucu şart size bir zahmet nasıl bir şey toplamam lzm hazır mı daha iyi olur yoksa tek tek toplamak mı ? Bütçem...
Geri