Arama sonuçları: *

• Users: WxZoXy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. WxZoXy

Bilgisayarımda ki sistem kaynaklı ağ sorunları

Bilgisayarımda sürekli ağ bağlantısı hatası alıyorum düzeltmeye çalıştım ama bir türlü beceremedim bu hataları alıyorum
  2. WxZoXy

RAMPAGE HELIOS C3 sıvı soğutma sistemi modelini verdigim kasaya takilabilir mi?

RAMPAGE HELIOS C3 SIYAH 360 3x120 sıvı soğutma sistemi XIGMATEK ANIBUS PRO 4FX MESH ARGB FANLI 750W 80 PLUS BIG-t oyuncu kasasina takılabilir mi
  3. WxZoXy

Android tv de anime izleyemiyorum

diziwatch türkanime
  4. WxZoXy

Aynı sitede film izleyebiliyorum ama anime izleyemiyorum ben de kuzenim gilde aynı sorunu yaşıyor
  5. WxZoXy

Yeni aldığım samsung marka televizyonda anime izlemek istiyorum ama animeleri açmıyor başka sitelerden film açıyor mu diye baktım diğer sitelerde filmleri açıyor hata bu
  6. WxZoXy

Mavi Ekran Bilgisayar kasasından USB Belleği çıkarınca Mavi Ekran alıyorum.

aynı sorun ben de var çözüm bulabildiniz mi
  7. WxZoXy

ön usb portuna herhangi bir kablo takıp çıkarınca mavi ekran veriyor

son 1 haftadır bilgisayarın ön usb portuna herhangi bir kablo takıp çıkarttığım da mavi ekran veriyor nasıl düzeltebilirim
  8. WxZoXy

Ark Survival Evolved dokular yüklenmiyor nasil düzeltebilirim ?

Oyunu açıyorum grafikler patates modu kurulmuş gibi yüksek te bütün grafikler ama patates gibi görünüyor nasil düzeltebilirim
  9. WxZoXy

10k 13k Arası ekran kartı önerisi

amd almak mantıklı geliyor ama çökme sorunu olduğunu söylüyorlar
  10. WxZoXy

Amd Ryzen 5 5600
  11. WxZoXy

Yeni bir ekran karti almayi planliyorum öneriniz var mı ?
  12. WxZoXy

3 Fanlı 3050 mi 2 fanlı 3050 mi

dostum rtx 3050 almak yerine bu kartı al (https://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-rx-6700-10gb-gddr6-pci-express-4-0-hdmi-dp-ekran-karti-11321-02-20g-p-HBCV00002YN4SL?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.60.8)...
  13. WxZoXy

Rtx 3050 ile kazıklanmış gibi hissediyorum

Yeni bir ekran kartı alıcaktım hemen uygun fiyatlı kartlara bakmaya başladım ve bu 2 kartı buldum https://www.hepsiburada.com/gigabyte-nvidia-geforce-rtx-3050-gaming-oc-gv-n3050gaming-oc-8gd-8-gb-gddr6-128bit-ekran-karti-pm-HBC00001HWULQ...
Geri