Arama sonuçları: *

• Users: Berk3kr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Valorant 3.parti yazılım

bilmiyodum yani dalga geçmeye gerek yok dostum :D
  2. B

Valorant 3.parti yazılım

arkadaşlar merhaba size bişi sormak istiyorum kendime python ile cs valorant için animasyonlu cross yaptım yani animasyonlu derken adamın üstüne gelince cross biraz büyüyüp renk değiştiriyo bunu ban riski var mı emin olamadım nede olsa aim değil otamatik nişan almıo wallhack değil cross sadece...
  3. B

God Of War gidiş yolu

knk asıl olayda o çekilmiyor geçemiyorum o tarafa la
  4. B

God Of War gidiş yolu

arkadaşlar merhaba god of war 2018 oyununda bi yerde takıldım tüm videolara baktım cadının evinin alt katında bi yer var valküre gidiş yolu ama benim bu yol böyle geçemiyorum bilen varsa yardım etsin lütfen
  5. B

Bilgisayar internet kopma sorunu

amd Rx 7700xt ekran kartı Ryzen 5 7500f işlemci Kablo orijinal şarj aleti kablosu kasadaki usb 3.0 bu şekilde
  6. B

Bilgisayar internet kopma sorunu

Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarıma usb kablosu ile telefonumdan internet bağlıyorum ama sürekli kopup duruyor geliyor 10 15 dk veya 2 dk sonra kendi kendine internet gidiyo evde interner var telefondan bağlanıp öyle bağlamam gerekiyor ama kopup duruyor çözümü var mıdır
  7. B

Sizce kreatine olarak hangi marka almalıyım

teşekkür ederim bro 63 kiloyum su toplarsam kaç olurum sence
  8. B

Sizce kreatine olarak hangi marka almalıyım

hiq mu almalıyım ssn kreatine mi yoksa hardline mı bigjoy mu , hiq almayı düşünüyorum 2 tane sizce
  9. B

İnternet İçin Yardım Edin

Arkadaşlar merhaba size sorum olacak. İnternetim her sabah 11'den sonra gidiyor. DSL ve internet ışığı gidiyor DSL yanıp sönüyor ama gelmiyor. Saat akşam 9 10 gibi int geliyor ama aşırı yavaş oluyor. Gece ilerledikçe hız eski haline dönüyor. Yaklaşık 2 haftadır oluyor. Bunun sebebi ne acaba...
  10. B

yeni sistem sizce iyi mi

bu sistemin özelleştirme içindeki olan anakartlar hangisini eklim sizce
  11. B

yeni sistem sizce iyi mi

ben yükselttim bazı şeyleri m.2 ssd yi filan evet mönitörde var
  12. B

yeni sistem sizce iyi mi

24b
  13. B

yeni sistem sizce iyi mi

merhaba arkadaşlar öncellike yakşamlar yakın bi zamanda pc alıcam resimde gördüğünüzü almayı düşünüyorum sizce iyi mi? ve ordaki ram 2x8 gözükmemiş.
Geri