Arama sonuçları: *

• Users: Sıraç.irec
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Limit yok 4070 ti bir sisteme ihtiyacım var ?

Sisteminize nereden bakmam gerek 1684932390 Rx6900xt değilde 4070ti seçmek istedim ama işlemci olarak intelin olduğu kadar amd’nin çok güzel işleri var bu konuda yardımcı olurmusunuz. Çok fazla soru soruyorum ama sorunsuz olmasını istiyorum
  2. S

Hangi modeli rog strix modeliyle tuf modeli arasında 200 dolar fark var 2 model arasında performans farkı ne kadardır sizce bilginiz varmı ? 1684930502 .
  3. S

Yalnız size bir sorum olucak 4070 ti kararlaştım fakat sizce hangi modeli olmalı bu asus tuf veya rog strix mi yoksa farklı bir Markamı
  4. S

Teşekkürler biraz araştırma yaptım ve 4070 ti beni uzun yıllar götürebilir diye düşünüyorum 4090’ın saçmalık olduğuna vardım
  5. S

Teşekkür ederim uzun zamandır bırakmıştım oyunları hiç bilgim yok bu konularda 1684922945 Teşekkür ederim bilgisayar bilginizin olduğunu düşünüyorum . sizce fornite oyununda 700 fps kadar çıkanilen bir bilgisayar bana yeterli olurmu . Bir yerlere gelmiş yayıncı arkafaşlarım var keyf olarak...
  6. S

Amerikadayım kral 4090 çok görüyorsan senin için en iyi sistem hangisi onu yorumlayabilirsin ?
  7. S

Tekabetçi oyunlar önceliğim
Geri