Deathadder v3 pro mouse kullanıyorum orijinal dongle bulamadım, farklı bir markanın 4k donglesini alsam mousem 4k hz destekler mi bilen biri varsa yardımcı olabilir mi
Kanka şuana kadar sadece hyper x cloud 2 kullandım gerçekten cok iyi bir kulaklık eğer alabiliyorsan hyperx cloud 2 yi öneririm veya bütcen el verirse logitech g pro headset alabilirsin şimdiden hayırlı olsun
Kanka 2100 euro gibi paraya bence DDR 5 bir sistem toplaman daha mantıklı en azından uzun vadede upgrade ederek devam edebilirsin DDR 4 sistemde DDR 5 e gecmek istersen tekrardan yeni ram yeni ankart yeni işlemci alırsın zarar edersin tavsiyem ryzen 5 7600x veya biraz daha para verebilirim...
kanka bildiğim kadarıyla valorant daha cok işlemci performansına gore performansı artan bir oyun ondan dolayı işlemciyi daha guclu yapıp ekran kartını 3060 falan taksak daha iyi olmaz mı siz daha iyi bilirsiniz yine sormak istedim
Merhaba arkadaşlar öncelikle valorant oyununda daha iyi liglere çıkmak istiyorum bilgisayarım yetersiz kalıyor artık bunun için sizlerden öneri bekliyorum F/P ortalama 500 FPS verecek bilgisayar bileşenleri önerebilir misiniz?