Arama sonuçları: *

• Users: CL1L
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Laptop Şarjdan Çıkarınca Kasma Sorunu

Buradaki gibi yap bakalım ayarları bir şey değişecek mi. Ayarlar - Sistem - Güç ve Pil kısmı burası
  2. C

Laptop Şarjdan Çıkarınca Kasma Sorunu

şarjdan çıkarınca bilgisayarın %20ler 15'lere geldiğinde güç tasarrufuna alması lazım normalde, seninki çıkarır çıkarmaz alıyor olabilir mi? benim laptop ekranı 144hz şarj bitmeye yakın otomatik olarak onu bile 60hz'e çekiyor.
  3. C

FM24 Sakatlıklar yüzünden kafayı yemek üzereyim

Bu kadar lanet bir şey olamaz, bir önceki sezon 3-4 maçta bir sakatlanıyordu oyuncular bir şey demiyordum fakat şu an her maç sonrası 1 sakat en az veya maç içinde oyuncum sakatlanıyor. Ben mi takıma kronik sakatları topladım yoksa antrenman programında mı bir problem var bilmiyorum. Bilen eden...
  4. C

Sıfır PS5 ilk günden garip bir ses çıkartıyor, normal mi?

içinde takılı disk yok hocam maalesef. 1696819503 bunu yarın deneyeceğim ama sanmıyorum fan üst tarafta kalmıyor mu 1696880903 Sorunu keşfettik disk okuyucu kısmından geliyor. dik bir şekilde denedik aynı şekilde seste bir değişme olmadı. bir sorun teşkil eder mi? başına gelen var mı bu...
  5. C

Sıfır PS5 ilk günden garip bir ses çıkartıyor, normal mi?

Öncelikle selamlar Arkadaşım sıfır PS5 aldı beni de kurulumu için davet etti bu işlerden az çok anladığım için fakat şöyle bir sorun var konsol kapalı durumda veya hazırda bekliyor durumdayken çalıştırdığımızda en başta tabiri caizse "traktör gibi" sesler çıkartıyor. Ben ilk önce disk...
  6. C

Steelseries Arctis Nova 1 - 1.199₺

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-1-kablolu-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,2121018837.html Akakçeden atıyorum istediğiniz yerden alırsınız diye. Dün teknosa mağazasından gidip aldım. 1 aydır takip ediyorum 1.400₺'lerden bu bu fiyata düşmüş her yerde sanki...
  7. C

❌İndirim Bitti! 3499TL Multifry Digital Inox XXL Airfryer+Karaca Çelik Demlikli 2in1Çay Makinesi

ben de yorumlarını bekliyorum hocam bi de ne zamana kadar devam edecekmiş bu kampanya bilen var mı
  8. C

Xbox ups garanti desteği

ben de daha önce gönderdim xbox kolumu. oraya yazman gereken kod senin microsoft ile yaptığın görüşmede sana mail olarak attıkları kod. ben microsoftla telefondan görüştüm daha sonra mail üzerinden bana bi kod verdiler bu kod ile cihazı servise göndermeniz lazım diye. hepsinin başında bi talep...
  9. C

🔥İndirim Columbia Trailstorm Su geçirmez Ayakkabı -Amazon - 1.792,43TL

çektim valla ama kargo ile 2k'ya geldi bu arada
  10. C

aga Xbox Series S alıcamda benim monitor 60 hz,çalışırmı Xbox

çalışır. 60hz televizyonda kullanıyorum axen marka dandik bişey
  11. C

2023`de Xbox Series S alınır mı ?

alınır. türkiye şartlarında bu kadar ucuza başka bi konsol yok. yeni nesil. evet bazı oyunlar 30fps olabilir ama örneğin gta 5'te de performans-kalite modu var. performansa alınca 60fps akıyor konsol. bazı oyunlarda da var ayarlardan ayarlayabiliyorsun. bence alınır. zaten gamepass ile hayvan...
Geri