Arama sonuçları: *

• Users: JapoNXL
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. JapoNXL

Aliexpress akıllı saat alma

az önce denedim kredi kartı girme ekranına kadar geldim 300 küsür TL gibi bir şey ödeticekti bilmiyorum sizde neden öyle yaptı kusura bakmayın
  2. JapoNXL

Newegg alışverişlerde vergi işi nasıl oluyor?

Estimated VAT inclusive diye bişiy çıkıyor ürünün fiyat kısmında asıl fiyat ve vergi bilgisi yazıyor. bildiğim kadarıyla ürün fiyatı olarakta zaten vergi dahil fiyatlar olarak yazıyor.
  3. JapoNXL

onun adına gelir bir şey olacağını düşünmüyorum.
  4. JapoNXL

Logitech G502 HERO vs Thermaltake IRIS RGB

sensör olarak G502 daha iyi bence ama ağır mouselar birde benim tavsiyem eline en iyi oturan mouseu alman olur illa yeni mouse almayı düşünüyorsan tabi
  5. JapoNXL

Beyler Gümrük Tahmini Ne Kadar Gelir

ürün fiyatının %30u kadar gümrük vergisi çıkıyor kanuna göre Çinden gelirse
  6. JapoNXL

Yardım Aliexpress Elektronik Sipariş Hakkında

Türkiye garantisi diye bir şey olmuyor maalesef büyük markalar bile ben çok kez sordum konuştum yurt dışı alırsanız Türkiye'de garantisi olmaz diye teknik servislerden genel merkezlerinden cevap dönüyorlar.
  7. JapoNXL

TRY 82.94 vergi olarak satın al dediğinde çıkıyor. ürün yollama konusunda sıkıntı olmuyor.
  8. JapoNXL

Yardım Bu ürün ne kadar vergi çıkarır?

aliexpresste satın al dediğinde diğer sayfada çıkacak vergiyi gösteriyor sana, ben bastığımda böyle bir şey verdi TRY 45.96
  9. JapoNXL

Taobao Güvenilir Mi?

Taobao üzerinden Türkiye'ye yollamıyorlar, satıcılar direk iptal etmeni istiyorlar. Ancak satıcı ile anlaşırsan belki sana aracı bulup kargolatabiliyor veya aracılık yapan siteler var onlara üye olup bu siteler üzerinden taobao, tmall, 1688 alışveriş yapabiliyor ve kargo işlemlerini...
Geri