Arama sonuçları: *

• Users: UtkuSedat
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

Gigabyte m27up alınır mı?

Merhaba ben şuan ASUS tuf vg279 kıllanıyorum. Gigabyte’ın bu monitörünü alıp ana monitör yapıp diğerini yan monitör yapmak istiyorum sizce 16k fiyat bandında alınabilir bir monitör müdür?
  2. U

Anakartımda CPU ışığı yanıyor ekran gelmiyor.

Valla en son kapattım bıraktım ekrana görüntü hala gelmiyordu. Termal macun söyledim yarın gelicek. Hem termal macunu değiştirirken birde temizlerim toz falan girdiyse. Baktım olmuyor mecbur bilgisayarcıya götüreceğim.
  3. U

Tamamdır teşekkür ederim hepinize uğraştığınız için bakıcam artık en kötü bilgisayarcıya götüreceğim
  4. U

Bunu yaptım ama hava vurduktan sonra yaptım.
  5. U

Güç tuşundan kapatıp öyle çekmiştim kablosunu
  6. U

Direk power kablosunu söküp balkona çıkarmıştım
  7. U

Sadece cpu yanıyor. Cmos atmaya internetten baktım orda gördüğüm gibi yaptım.
  8. U

Şuan direk ekran da görmüyor DP sinyal yok diyor 1771079309 Ve anakarttaki cpu ışığı hala yanıyor
  9. U

Hemen deneyeyim
  10. U

Bir tek ekran kartımı söktüm
  11. U

Bazıları döndü çok büyük bir sıkıntı mı bu 1771078203 Şimdi düşününce evet baya döndüler çok sıkıntılı bir şey mi ki acaba
  12. U

Bugün bilgisayarım tozlandığı için el kompresörüyle tozları havalandırdım. Ekran kartını söküp takmıştım. Şimdi bilgisayarın herşeyi çalışıyor ama ekran gelmiyor ve anakartta cpu ışığı yanıyor. Bios pilini çıkarıp 5 dk bekleyip geri taktım ama yine bir şey değişmedi sorun ne olabilir acaba?
  13. U

Aliexpresste Epomaker Brick 87 indirimde alınır mı?

Geçen gün klavyeme gazoz döküldüğü için bazı tuşlar bozuldu yeni klavye bakarken bunu gördüm iyi de bi indirimde alınır mı sizce...
Geri