Arama sonuçları: *

• Users: Salim YT
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Yardım Asus P8B75-V anakart çift BIOS ile mi çalışıyor?

Benim PC bootloopa girince tamirciye verdim, bana BIOS'un hasarlı olma olasılığını söyledi ve "Biri daha önce o anakartın BIOS Dump'ını çıkarıp paylaşmış olsaydı işlem yapardık ama şu an ilerleyemiyoruz, başka çaren var mı?" dedi. Ben de ChatGPT'ye sordum böyle böyle, nasıl yapacağız? O da BIOS...
  2. S

Poco telefonlar neden Vatan TeknoSA vs. yerlerde satılmaz?

Babam bana telefon alacaktı, benden telefon bakmamı istedi. Ben oyun oynamayı seven biri olarak Poco telefon beğenmiştim ama babam asla Vatan TeknoSA MediaMarkt dışında bir yerden, hele hele internetten kargoyla asla telefon almaz. Poco telefonlar o mağazalarda var mı diye bakmıştım, hiçbirinde...
  3. S

Monster Laptop'lar neden önerilmiyor?

Anladım, teşekkürler
  4. S

Monster Laptop'lar neden önerilmiyor?

Sosyal medyada her laptoptan bahseden içeriklerde veya o içeriklerin yorumunda Monster laptoplara çok laf ediyorlar. Nedenini anlayamadım gitti
  5. S

CapCut PC sürümünde Brawl Stars gameplay klibi önizlenemiyor

Video ayrıntıları: Redmi Note 12 Pro ile XRecorder üzerinden 1080p/oto/oto ayarla çektim (60 FPS kaydetmiş). Önizlemedeki videonun kaynak dosyası sapasağlam. Ama vaziyet bu (Oynatıcı yazısı kırmızı, galiba bu kasılma anlamına geliyor)
  6. S

CapCut'a videoma eklediğim 4K içerik silinmiyor

Ama olay şöyle, önce telefondan başladım ve telefondan yaparken kullandığım videoları kaydediyor ama bir sorun var, PC'den devam ettim ama PC'de sadece dosya konumunu kaydediyor. Yani not defteri araya girecek ve bazı dosyalarla oynamak gerekecek.
  7. S

CapCut'a videoma eklediğim 4K içerik silinmiyor

Arkadaşlar CapCut'ın PC sürümünü kullanıyorum önce onu açıklayayım, bir deekran kartım eski, sürücüsü 11 yıllık o yüzden normal ama yine de söyleyeyim: CapCut videoma 4K içerik yüklediğimden beri o videonun kapak fotoğrafı dahi media listesinde görüntülense bile anında bilgisayar mavi ekran...
  8. S

Premier Pro nasıl cracklenir?

Tamam
  9. S

Premier Pro nasıl cracklenir?

Premier Pro'yu bedava kullanmak istiyorum. Nasıl korsanlanır?
  10. S

Forumda 24 saat boyunca kurallar olmasaydı yapacağınız ilk şey ne olurdu?

Bu arada Technopat'la karıştırmışım askdjlajsdlsa. İmlaya uyma kurallarında Technopat çok katıydı
  11. S

Forumda 24 saat boyunca kurallar olmasaydı yapacağınız ilk şey ne olurdu?

Sövmemek için papatya çayı temin etmeye filan çalışmazdım, ana avrat bile söverdim. Yazım kurallanını tanımazdım. (Zaten klavye sorunlu)
  12. S

Technopat Forum Moderatörleri

Bazı BIOS'larda oluyor ama yine de bu yaptıkları biraz abartı olmuş. (Benim BIOS'ta var ama PC 10 yıldan eski)
  13. S

Çözüldü✓ İşlemci bir anda 100 derece olup kapatıyor

Ha soğutma ölmüş ok
  14. S

Çözüldü✓ İşlemci bir anda 100 derece olup kapatıyor

Konuyu hortattım ama bunu nasıl başardın? 🤣🤣
  15. S

İşlemci kullanımı sürekli %100 olursa ne olur?

İ7 3770'te var mı ısı yükselmesinde kapatma? Gerçi daha eski sistemde de vardı
  16. S

İşlemci kullanımı sürekli %100 olursa ne olur?

İşlemci kullanımı uzun süre %100 olursa bilgisayara ne olur (Sıvı soğutma yok, hava soğutma takılı)
  17. S

NAS cihazlarıyla ilgili aklımda birtakım sorular var

Kuzenle birlikte video editleyeceksem ve videolar 1 saat felansa o çok yavaş olur ama çare yok. Peki windows explorer'dan erişebilir miyim?
  18. S

NAS cihazlarıyla ilgili aklımda birtakım sorular var

1. Nas sunucusuna erişmek için illa aynı wi-fi ağına mı bağlanmak gerek? Yoksa istediğim şehirden bile bağlanır mıyım? (Ankara'daki kuzenim'in erişmesi çok önemli, birlikte çalışacağız. Bu arada Adana'dayım.) 2. Windows Explorer üzerinden erişilebilir mi?
  19. S

File server mantıklı mı?

nas fena olmaz ya, şehirler arası uzaklıktaki 2 kişi birden erişebiliyorsa çok iyi. (Ben Adana'da kuzenim de Ankara'da yaşıyor)
Geri