Arama sonuçları: *

• Users: Akaziel
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Anakartıma uygun M2 Ssd Önerisi Yaparmısınız

o anlamda bir yorum atmamıştım hocam belki başka arkadaşlarında söyleyecekleri vardır diye up atmak için attım konuya bukadar agresif bir tavır sergilemeniz biraz saçma olmuş
  2. A

hala düzgün bir öneri cıkmadı yardım eder misiniz
  3. A

M.2 ssd sıcaklığı normal mi?

ssd konusunda banada yardımcı olursanız memnun olurum konuma bakabilirsiniz
  4. A

mesela 7000 6000 s yazıyor bunu bana 5000 olarak mı veriyor tam hızdan kastınız nekadarını kısıyor
  5. A

size sorum şu olacak gen anakartımın gen 3 gen 4 desteklediği hakkında bilgim yok gen 4 desteklemiyorsa bir problem yaratır mı ?
  6. A

@Gurkanpiro nun önerdiği ssd uyacak mıdır hoca sizde anakarta gayet güzel gözüküyor ve ek olarak kingston kötü bir markada değil tabi diğerleride değil fakat özellik acısından önerdiğiyle fark var
  7. A

maksadım tam hızları almak değil bana 1 tb veriyi hızlı bir şekilde okuyacak bir m2 lazım
  8. A

bütceme göre bir m2 tavsiyesi daha doğru olur hocam 2200 ile 5 k arasında dağlar kadar fark var ondan dolayı daha düzgün bir tavsiye en doğrusu olacaktır
  9. A

ben direk m2 ssd önerisi arıyorum anakart ebatıma uygun gen 3
  10. A

Anakart Modelim : Z170A-GAMING-M3 En az 1 tb olacak şekilde bütce 4.500 5000 arası
  11. A

ASUS GTX 1050 Tİ OVERCLOCK

teşekkürler yardımın için hocam çok saol dediklerini yaptım eksinden daha iyi şuanda(y)❤️
  12. A

13. A

ben halaha öğrenciyim hocam zaten aile ici ekonomi konusundada sıkıntılarımız bulunmakta. Evet 2 aylık asgari ücret maaşı ile güzel bir bilgisayar alına bilir fakat bu yaşımdayken benim için o dediğiniz imkansız
  14. A

bunu biliyorum amacım yüksek ayarlarda oynamak değil askine yeni çıkan oyunlara düşük ayarlarda olsa bile adapte olabilmesini istiyorum çok fazla ark seven bir insanım ve bu yıl ark 2 çıkması bekleniyor ve ekran kartımın onu kaldırmayacağından eminim fakat düşük ayarlarda 30 yerine 40...
  15. A

Selam dostlar benim Asus gtx1050 ti bir ekran kartım var Kısacası bundan ve overlock yapmak istiyorum msi afterburner üzerinden sizce en zararsız değerler nedir bana açıklarmısınız
Geri