Arama sonuçları: *

• Users: TiRaNTx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Anakartta Vga ışığı yanıyor lütfen yardım edin

Anakartı kasadan komple ayır uzay sistem olarak sistemi dışarıda çalıştır. Bir yerde şase vardır mutlaka vga nın yanması anakart ekran kartı ile iletişim sağlayamıyor demektir. Yada bir oyun aç ekran kartına gelen güç kablolarıyla oyna biraz kesinti vs birşeyler varsa direk beli eder zaten...
  2. T

Anakartta Vga ışığı yanıyor lütfen yardım edin

Selamlar kartın çift bios mu? Bazı kartlarda çift bios tırnağı bozulabilir ondan yapar. Bazen girer bazen girmez. Mesela tırnak 2 veya 3 kademeli olabilir. Sol sağ şeklinde tarif edeceğim. İlk önce diğer tarafı dene.Soldaysa sağı sağdaysa solu. Ardından hata veren yerde mesela sağ da ise en...
  3. T

U5 245kf Rtx 5070 sistem 59.999 TL

70k bütçe var daha iyi nasıl bir şey alabiliriz?
  4. T

❗❗Beyler Dolandırıcı İfşalıyorum Dikkat Edin Yayın❗❗

Dediğinden hiçbirşey analamadım kardeşim. Burada çentik farklı bir bölgede olmaz standarttır. Her işlemci serisinde aynı yerdedir. Pin dizilim ortadaki ufak boşlukları simetrik olmaz yani bir tarafta iki boşluk arasında uzaklık diğer taraftakine göre kısadır. REsimdeki gibi mesela dikine...
  5. T

❗❗Beyler Dolandırıcı İfşalıyorum Dikkat Edin Yayın❗❗

Şikayet edildi. Ama boş... Zira sahibindenin umurunda değil.
  6. T

N11 uzun süre alışveriş yapmamışlara özel 750 TL ye 250 TL indirim

en son geçen sene temmuzda yapmışım girip bakayım dedim bir şey çıkmadı. Farklı bir şekilde mi alınıyor?
  7. T

❌İndirim Bitti! Asus Vivobook V16 2.Nesil Core 7 240H-RTX5070 8GB-16Gb-512Gb Ssd-W11-51.999 TL

30 bin civarına bir şey yokmu ya hem ofiste kullanılacak ve arada oyun oynatacak birşeyler? Geçen 37 bine 5050 ekran akrtlı vardı alamadık 40 olmuş.
  8. T

🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

kablosuz kullanıyorum 900mb alıyorum aşşağı yukarı. Ping yurt içi iyi fakat yurtdışında hepsi aynı diye biliyorum.
  9. T

Paraf'lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan

Şimdi benim normalde paraf kartım var yeni parafly platinum kartım gelecek diğerini kapatacağım. Bu gelen kartla alışveriş yapsam yine 5000 puan alırmıyım?
  10. T

🔥İndirim Amazonda Kitap indirimi

Çok kitap var ama benim aradıklarım yok maalesef. Paylaşım için teşekkürler.
  11. T

🔥İndirim Acer Nitro V5 i5-13420H 8GB 512GB RTX5050 165Hz Laptop 🔥36.999₺

Öğrenci yiğenler için alınabilir sanırım. Bir abimizede haber edeceğim o da iş yerinde muhasebede kullanacak oyun vs yok. Alınır gibi ileride ram takviye edilir daha iyi olur sanki.
  12. T

🔥İndirim Lenovo LOQ i5-13450HX 16GB DDR5 RTX5060 Notebook 46.799 TL

30 - 35max bandına alabileceğimiz bir şey vR mı?
  13. T

🔥İndirim Call of Duty®: Modern Warfare® $6 Dolar

Bu yıllar önce oynadfığımız modern warfare mı? Yoksa yeni remake remastered filan mı?
  14. T

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Şimdi bir sorum olacak benim normalde 1 tb lık ssdyi direk 4tb a aatayım diyorum özel bir program varmı nasıl yaparız? Tabi temiz kurulum iyidir fakat çok uğraşacağım o yüüzden uğraşmk istemedim.
  15. T

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Benim ürün bozuk çıkmıştı, ürünü gönderen depo ile görştüm elimizzde şuan yok demişti mecburen iptal etmiştik. Önceki mesajlarda vardır takipte olanlar bilir. Satıcıyla görüştüm bugün stok görünce. Zaten stok gelirse haberleşelim demişti. Mevcut stok 1 adetmiş zaten. Sağolsun çok yardımcı oldu...
  16. T

Blade deodorant 67 TL

ai olandan almıştım kokusu güzeldi
  17. T

Spigen USB-C 1.2 Metre Kablo 240W-USB4 Gen3-40Gbps-8K Prime'a Özel 316,39₺

16 pro max için hızlı şarj yokmudur? iphone 11 in şarj aletini kullanıyoruz illa orjinal mi almak lazım?
  18. T

Rs200 (24-25) VS rks R250 (23-24)

Bana hep şöyle dediler japondan şaşma. Sıfır çin alacağına 20 bin km japon al. Tabi bende dinlemedim gidip a101den apx5 150cc almıştım. Sürdüm güzel motor ama sıkıntıları vardı malzeme kötü öncelikle bende olmadı ama bir çok kişide birçok sorun şikaye okudum. 1900 kmlerde sattım motoru. Birde...
  19. T

Yardım Ev sinema sistemi için hoparlör yapımı

Merhaba evde bir sistemim var bu sisteme önceden kalan ufak uydu hoparlörlerle kullanmaktayım. sistem şu şekilde Avr, denon x2800h Subwoofer, Lentus LNT-SUB 12 Aktif Subwoofer Uydular, pioneer s11 ve s11a (Farkı varmı bilmiyorum şekilleri aynı) Sistem 5+1 olarak çalışıyor ses yeterli fakat daha...
Geri