Arama sonuçları: *

• Users: MaDMaxiBo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

🔥İndirim Mercusys H80x 3 Lü Mesh Seti Visa ile 3250tl🔥

1000mbit interneti kablosuz alıp masaüstüne kabloyla verebilir mi bu ?
  2. M

Cmf Buds 2 Plus 1899 (Bugune Kadarki En Düşük Fiyat)

Bank kart puanları kullansa alacaktım da Hb görmüyor puanı.
  3. M

🔥İndirim 7go 30000 Mah 22,5 Watt Hızlı Şarj Powerbank(4 Usb Çıkışlı,Dahili Kablolu)853 TL

Kötü yorumları okudum, iki farklı çeşit varmış falan. En fazla 20 bindir diyorlar kapasitesi...
  4. M

🔥İndirim 🔥 🔥 🔥 🔥 Şarjlı Taşınabilir El Fanı 199 TL 🔥🔥🔥🔥🔥

japonlar gibi caddelerde elimizde fanla mı gezek gardaşşşş!.. Adana yaniyür amma yine de ben bunu yapamam o.O2
  5. M

Crucial Pro 32gb (2x16gb) Ddr4 3200mhz Ram 7.999 TL

didiar beşi yok muydu :D
  6. M

🔥İndirim Djı Neo Single Bim 6950 TL

kumanda yoktur diyor telefondan mı bağlanıp kontrol ediliyor o zaman! ki öyle olunca çok stabil olmuyor, kumanda almak şart oluyor diyorlar. çok isteyen varsa incelemelerine de baksın mutlaka, videolu inceleme vardır yuutupta.
  7. M

❌İndirim Bitti! 🔥 Machenike Gx60 Gri Kablosuz Gaming Kulaklık 🔥1.715 TL ₺ 🔥

bataryası büyüktü sanırım bu kulaklığın, o yüzden ağır olabilir ama bu benim için artı çünkü uzun süre dayanacak şarj. 1500mah görünüyor.
  8. M

❌İndirim Bitti! 🔥 Machenike Gx60 Gri Kablosuz Gaming Kulaklık 🔥1.715 TL ₺ 🔥

Son 1 değilmiş. Ben sipariş verdim ama halen var görünüyor. Umarım sesi iyidir. Teşekkürler bilgi için.
  9. M

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Daha önce almıştım hocam 2002 Pro gibi bir modeli, sesi kaliteli değildi.
  10. M

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Saati kulaklığı falan aldık da çöp ürünler. Zaten garantisi de yok sayılır. Bu marka alınmaz. Kusura bakmasın satanlar ama tamam fiyatına göre ürün getiriyorsun da müşteri memnuniyeti neden sıfır? Neden garanti süreci sıfır?
  11. M

🔥İndirim Montech Nx600 6 Isı Borulu ve Çift Kule CPU Hava Soğutucu (1799 TL)

bu bütçede artık ses önemli oluyor. sessiz değilmiş zaten. soğutma performansı iyidir muhtemelen.
  12. M

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion M410 Mouse 400 TL

lenovo marka fare klavye alınmaz bence. fason üretim yaptırıyorlar lenovo ismi var diye. kendileri bişey üretmiyor. sensörünü falan araştırıp alan olursa güzel bileşenleri varsa belki iş görür, yoksa çöpe atılmış paradır bence.
  13. M

🔥İndirim Aj159 Nl P 3395 Sensör Fare 1.330 TL

Türkçe site sıkıntılı olabilir.. https://ajazzbrand.com/products/ajazz-aj159nl-series-mouse NL p olanı 3395 yazıyor.
  14. M

Ultra 5 245kf - RTX 5070 - 1 Tb SSD - Ekranlı Kasa Sistem 57.999 TL!

Diğer kartlara da 6 taksit olsa sipariş edecektim. Herkeste paraf kart mı var!
  15. M

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Aula F87 Pro v2 önerildi ama bu klavye çok daha mı iyi ondan? Daha pahalı!
  16. M

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Nzxt Function 2 Klavye 2.349,42 ₺ 😱 Hotswap 😱 Bilek Desteği 😱 8k Hz

hangisi daha iyi hocam, fiyatlarıyla orantılı mı ?
  17. M

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Nzxt Function 2 Klavye 2.349,42 ₺ 😱 Hotswap 😱 Bilek Desteği 😱 8k Hz

Ajazz ürünleri kaliteli oluyor ama aula için kötü yorumlar da var. bu f87 pro v2 için pek fazla yorum göremedim. kaliteli midir? aula markası garanti konusunda sıradan çinliler gibi midir yani garantisi yok gibi midir yoksa sorun olunca yardımcı oluyorlar mı hocam?
  18. M

❌İndirim Bitti! Lexar 1 Tb SSD 3.911,16 TL

2 taksit az diye bakarken bitti pttavm de, amazondan 3 taksit aldım ama 300 lira da fazla oldu. paylaşım için teşekkürler.
  19. M

siyahı bitmiş ya laaa :confused: dün alsaydım keşke. neise artık beyas kasayla uyumlu olur bari. :coffee:
  20. M

🔥İndirim Aj159 Nl P 3395 Sensör Fare 1.330 TL

8k olsaydı alırdım sırf merakımı gidermek için. 1khz razer dh v2x hs gayet yeterli normalde.
Geri