Arama sonuçları: *

• Users: Hypwr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Yardım Ryzen işlemcinin pinini Ankara'da düzeltecek yer varmıdır?

Sağolun cevabınız için çevremdeki bilgisayarcılara soruşturmuştum onlar yapamayacaklarını söylemişlerdi.
  2. H

Yardım Ryzen işlemcinin pinini Ankara'da düzeltecek yer varmıdır?

Selam arkadaşlar herkese iyi forumlar, yanlış işlemci montajından dolayı Ryzen 5 5600X işlemcimin pinleri yamulmuş. Bunu Ankara'da düzeltebilecek önerdiğiniz yerler varmıdır? Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler :)
  3. H

Bisiklet önerisi max 14k

Evet oradan baktım modelleri
  4. H

Bisiklet önerisi max 14k

Lapierrenin özelliklere baktım biraz göbek Shimano HBTX505 kadro ise Edge Supreme 4 olarak geçiyor ikisi arasında kaldım 🤨
  5. H

Bisiklet önerisi max 14k

Tamamdır yarın bakıcağım 👍🏻
  6. H

Bisiklet önerisi max 14k

Aynen öyle 14-15k para değil artık zaten bu modeli yeni çıkmış lapierrenin görmemiş olman normal kendi bisikletimi satıp üstüne para koyup alıcağım 2. elde ne önerirsin?
  7. H

Bisiklet önerisi max 14k

Çok teşekkür ederim dediğiniz modele bakıcağım yarın 👍🏻
  8. H

Bisiklet önerisi max 14k

Tavsiyen için teşekkür ederim Lapierre 3.9’da Altus-Acera set var o işimi görmezmi 12k onun fiyatı?
  9. H

Bisiklet önerisi max 14k

Arkadaşlar selam bisiklet tavsiyesi istiyorum Lapierre Edge 3.9 , Mosso Black Edition ve Giant Talon 2 arasında kaldım kadro sağlamlığı kullanılan parçaların kalitesi vs. önemli benim için siz ne önerirsiniz?
  10. H

Bu bilgisayar sizce nasıl yada alınır mı??

Malesef hocam kendim topladım ama benzer bir sistem toplayabilirsiniz : D
  11. H

Evet hocam fiyatı 15k civarında fiyatını çok iyi denkledim emin olmak için yazdım : )
  12. H

Dediğin gibi 15k civarına alıcam hocam 1685284760 15k civarına böyle toplayabildim 6700xt 12 Gb güzel bir tercih olmamış mı , sen ne tavsiye edersin?
  13. H

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim bilgisayarı alsam parça bakımından uyumsuzluk vs. çekermiyim bilgi verirseniz sevinirim, herkese iyi forumlar dilerim ;) Anakart MSI B450M PRO VDH İşlemci AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı Asus Rog Strix RX 6700 XT 12Gb Ram Kingston Fury (2x8Gb) Ssd PNY CS2230...
Geri