Arama sonuçları: *

• Users: Zacer
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Zacer

Oyunun Son Harfi ile Yeni Bir Oyun Yaz.

age of empires
  2. Zacer

Dusan Vlahovic İstanbulda!

net iyi bir transfer. bjk sanırım güncel şartlarda alabileceği en iyi santraforu aldı. yaşı da çok genç. ligimizde her türlü iş yapar. allahtan fb almadı, nokta atışı transfer olurdu fbye
  3. Zacer

Vücud İçin Tıraş Makinesi Önerisi

ben de oneblade kullanıyorum ve gayet iyi kesiyor. direk pürüzsüz kesiyor ama tek sorunu bıçakların çabuk deforme olduğu söyleniyor ve yeni bıçak alınması gerekiyormuş. ben henüz iki kere kullandım o yüzden o konu hakkında bir yorumum yok. güncel olarak memnunum
  4. Zacer

Hangi 5080 Alınmalı?

bu kart için şöyle bir fiyat etiketi var. modeller farklı mı bilemedim ama kutuları falan farklı gözüküyor https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/inno3d-rtx5080-x3-16gb-256bit-gddr7-ekran-karti/
  5. Zacer

9070xt Sistem Değerlendirilmesi ve Puanlaması

evet dikkat etmemişim doğru. tabii 48 gb aşırı fazla zaten. site de ram konusunda pek bir çıkar yol bırakmamış o yüzden bence o fiyat bandında daha iyi sistemler bulunabilir diye düşünüyorum. tabii ki senin tercihin ama bence almazsan yarın bir gün "ulan keşke alsaydım o sistemi o fiyata"...
  6. Zacer

9070xt Sistem Değerlendirilmesi ve Puanlaması

hem 48 gb hem de cl38 ram baya fazla olmuş. sanırım ellerinde kalan ramleri piyasaya okutma sistemi yapmışlar. şuan ortalama 16 gb ram başına 13k gibi bir fiyat etiketi düşünürsek 32 gb ram için sistemden o fazlalığı çıkardığımızda yaklaşık 100k civarı bir fiyat çıkıyor. o fiyatlara da sistemi...
  7. Zacer

Çok Fena Düdükleniyorum

bence bekleme hiç direk söyle usta bu paraya bu iş yapılmaz de hatta sen bunu söyledikten sonra maaşı yükselte de bilir. o zaman farklı bir iş bulana kadar idare edebilirsin bence ama bu şartlarda günlerini heba etme bence
  8. Zacer

Çok Fena Düdükleniyorum

valla birader ustan kötü bir insan bence. hiçbir şey bilmesen bile malzeme taşıyorsun işin ameleliğini yapıyorsun vs. ustan sen olmasan tüm işi tek mi yapacak ? tek yapacaksa eğer senin yaptığın işleri ustanın yapmasının karşılığı gerçekten günlük 500 lira mı ? gittiğiniz her işten zaten minimum...
  9. Zacer

Askerlik Erteleme Nasıl Yapılır ?

okulun direk erteliyor olması gerekiyor. öğrenci işleriyle iletişime geç bence.
  10. Zacer

🔥İndirim İtopya Her Gün 1 Ürün, 1 Özel Fiyat

abi dalga mı geçiyorlar :D amazonda 24.5k aynı kart https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJDFY3FL/ref=asc_df_B0DJDFY3FL1786278420000/?creative=380333&creativeASIN=B0DJDFY3FL&linkCode=asn&tag=gpaid-wsite-udspo-amz-21&th=1
  11. Zacer

Yaspe OEM Paketler 9-6 Vadesiz Taksit

benim de dikkatimi çekti ama son söyleyişinde de am5 diyerek devam etti :)
  12. Zacer

Bu Sistemi Satın Aldım, Sizce Nasıl?

fiyatı 56.000 olan ürünü peşin fiyatına 3 taksitle toplamda 61.000₺'ye nasıl aldın hocam şaşırdım biraz ben mi yanlış anladım acaba
  13. Zacer

Ryzen 7 9800x3d-RTX 5080 mi RX 9070 XT Alıp 6000 Serisini Beklemek mi ?

amin amin muhtemelen gpu hariç diğer bileşenler için sınırlarımı zorlayacağım gpu için 9070xt çekip 60 veya 70 serisini bekleyeceğim 5080 için güzel indirim ve taksit imkanı yakalamak çok zor gibi
  14. Zacer

Ryzen 7 9800x3d-RTX 5080 mi RX 9070 XT Alıp 6000 Serisini Beklemek mi ?

aynı dert bende de var ve günlerdir araştırma yapıyorum. bir gün diyorum ki 9070 xt alıp sonraki serileri bekleyeyim bir de maddiyatı toparlayayım(çünkü önümde bir düğünüm var) bir yandan da diyorum ki almışken tam alayım 5080 için fırsat kollayayım. ey para gözün kör olsun
  15. Zacer

İnce Hesap Gaming Gecesi Düşüncelerim

yani hocam şöyle de bir durum var 2.5klık bir üründe sen ne kadar indirim bekliyordun ki ? veya 1.4klık bir üründe ne bekliyordun ? 2.5klık ürünü 1.5ya bekliyorsan o iş biraz zor olur yani her hafta onlarca üründe bu oranlarda indirim yapmalarını beklememek lazım. ben eskiden 60 liraya kulaklık...
  16. Zacer

Koçtaş 7000 Btu Mobil Klima, 11 M² Oda İçin Yeterli mi?

hocam bir arkadaşım da benzer klimadan kullanıyor. odasının camına şu araçların ön camlarına koyulan zımbırtı var ya adını unuttum parlak şey. cama onu yapıştırıp klimanın hortumu çapında kesmişti. hem camdan hava akışını kapatmıştı hem de klima gayet iyi çalışıyordu. ama onun penceresi sürgülü...
  17. Zacer

Askerligi Erteletmek İçin Yks Ye Girdim, Ne Yazayım?

kardeşim açıköğretim bölümlerinde sadece sınavlara gider gelirsin ama hangi bölüm kolaydır hangisi zordur o sana bağlı olan bir şey. kimisi için kolay olan bölüm senin için zor olabilir veya tam tersi olabilir. kendin araştırma yapman gerekiyor. bir diğer yorumum da şuan bedelli askerliğe...
  18. Zacer

Bilgisayar Toplama: İndirimli Parçalar mı OEM Paket mi?

ben de güzel bir sistem toplayacağım ve aklımdaki şey hem indirim kovalamak hem de vade farksız taksitli bir şekilde bileşenleri almak. diğer şekilde oem paketlerde kullandığım kartlarla istediğim taksidi alamıyorum. benim için bu şekilde daha mantıklı oluyor.
  19. Zacer

Parça Parça Sistem Topluyorum, Önerilerinize Açığım.

ben bu soruyu şöyle soruyorum 5080 alıp birkaç yıl daha fazla bir kullanım ömrü mü yoksa bir alt model ve sağlam marka ile aylık 2k daha az ödeme mi ? açıkçası 5070ti işimi görür zaten hatta 5070 bile işimi görür ama almışken sınırları da zorlamak istiyorum. taksit seçeneklerini düşünürsek...
  20. Zacer

Parça Parça Sistem Topluyorum, Önerilerinize Açığım.

Cümleten Merhabalar, Tüm bileşenler için fırsat kovalayarak parça parça almak istiyorum. Zaman konusunda bir acelem yok. Beni parça parça toplamaya sürükleyen şey de vade farksız taksit seçenekleri. Hazır sistemlerde benim kullandığım kartlara vade farksız taksit yapmıyorlar. Önceliğim ekran...
Geri